صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۲۵۷۱۸
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۹

گروه معارف ــ امام جمعه بیرانشهر حسرت بر کوتاهی‎ها، کوتاهی در هدایت‌پذیری استفاده از عمر، کوتاهی در پذیرش امامت، حسرت بر تکذیب قرآن و حسرت دوری از خوبان و رفاقت با بدان را از حسرت‌های بزرگ در روز قیامت برشمرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی بیرانوند، امام جمعه بیرانشهر در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، در رابطه‌ با حسرت‌های قیامت، گفت: یکی‌از نام‌های قیامت «یوم‌الحسرت» است یعنی روزی که برخی‌از افراد حسرت می‎خورند، که ضرورت دارد عوامل حسرت‌های روز قیامت را بشناسیم.

وی افزود: حسرت بر کوتاهی‎ها یکی‌از حسرت‌های روز قیامت است که این حسرت می‌تواند شامل کوتاهی در انجام توبه باشد به این معنا که فرد فرصت توبه و برگشت از خطا و گناه خود را داشته باشد اما توبه نکرده و امروز و فردا کرده؛ لذا موفق به توبه نشده و در روز قیامت گرفتار حسرت می‎شود.

حجت‌الاسلام بیرانوند کوتاهی در هدایت‌پذیری را از دیگر حسرت‌های روز قیامت عنوان کرد و ادامه داد: برخی‌از افراد حرف‌ها و نصایح خیرخواهانه و ارزشمند دیگران را می‎شنوند اما به آن توجه نمی‎کنند؛ لذا هدایت نمی‎شوند و در قیامت حسرت می‎خورند که چرا به آن نصایح خیرخواهانه توجه نکردند.

این کارشناس مذهبی اضافه کرد: کوتاهی در استفاده از عمر نیز یکی‎از حسرت‌های روز قیامت است کمااینکه عمر بزرگ‌ترین سرمایه‌ای است که خدا به انسان داده است اما یک عده از افراد از این سرمایه و نعمت غافل هستند و کوتاهی در استفاده از عمر آن‌ها را گرفتار حسرت می‎کند و آرزو می‎کنند که خدا یک‌بار دیگر آن‌ها را به دنیا برگرداند تا کار نیک انجام دهند.

امام جمعه بیرانشهر کوتاهی در پذیرش امامت را از دیگر حسرت‌های روز قیامت برشمرد و گفت: در روز قیامت افردی‌که به امامت امام علی(ع) و اولیای الهی اعتقاد نداشتند دچار حسرت می‎شوند.

وی با بیان این‌که حسرت دیگری که در قیامت انسان را گرفتار می‎کند حسرت بر تکذیب قرآن است، اظهار کرد: عده‌ای هستند که در دنیا دستورات قرآن را انکار و تکذیب می‎کنند و این افراد وقتی در قیامت حقانیت قرآن را مشاهده می‎کنند دچار حسرت می‎شوند کمااینکه دوری از خوبان و رفاقت با بدان نیز در قیامت موجب حسرت می‎شود.

انتهای پیام