صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۰۴۶۸
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹

کانون خبرنگاران نبأ _ نشست هم‌انديشی مديران مؤسسات و خانه‌های قرآن وابسته به اداره تبليغات اسلامی رباط کريم با محوريت بررسی برنامه‌ها در آستان مقدس امامزاده بی‌بی سکینه(س) برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ نشست هم‌انديشی مديران مؤسسات و خانه‌های قرآن وابسته به اداره تبليغات اسلامی رباط کريم با محوريت بررسی برنامه‌های شش ماهه اول با حضور حجت‌الاسلام ناصر حیدری، سرپرست و منوچهر جلیلی، کارشناس قرآنی اداره در آستان مقدس امامزاده بی‌بی سکینه(س) صفادشت برگزار شد.
در این نشست، حجت‌الاسلام حسینی، امام جمعه رباط کریم، ضمن قدردانی از فعالیت‌های خوب تبلیغات اسلامی در راستای نشر و ترویج فرهنگ دینی و قرآنی، به بیان روایتی از امام رضا(ع) پرداخت.
در ادامه، حجت‌الاسلام سلیمی، رئیس اوقاف ملارد، گزارشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های آستان امامزاده بی‌بی سکینه(س) را بیان کرد.
در پایان، حجت‌الاسلام حیدری، ضمن تشکر از همکاری و تعامل مسئولین، به بیان فعالیت‌های قرآنی و مذهبی پرداخت و خواستار همدلی مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآنی در امور فرهنگی و قرآنی شهرستان شد.

منوچهر جلیلی

انتهای پیام