صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۳۲۱۸
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱
در دیدار رایزن فرهنگی ایران با نویسنده تونسی تأکید شد؛

گروه بین‌الملل ــ در دیدار رایزن فرهنگی ایران در تونس با «الطاهر بی سالمه»، نویسنده و متفکر تونسی، بر ضرورت ارائه مبانی صحيح اسلام و برگرفته از قرآن کریم به جهانیان تأکید شد.

به گزارش ایکنا به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ به منظور تقویت روابط رایزنی فرهنگی ایران با اساتید دانشگاه و نویسندگان تونسی و در راستای توسعه همکاری‌های علمی بین دو کشور، میثم فراهانی، رایزن فرهنگی ایران در تونس، 14 مردادماه، با الطاهر بی سالمه، نویسنده و متفکر تونسی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

الطاهر بی سالمه با اشاره به انتشار کتاب «محمد الخضر حسین؛ النص القرآنی فی فکره الاصلاحی» و توزیع آن در برخی از مراکز علمی و انتشاراتی جمهوری اسلامی ایران، از انتشار کتاب جدید خود با عنوان «التوافق الفکری بین الخمینی و الخضر حسین» خبر داد.

این نویسنده تونسی ضمن تبیین و توضیح فصل‌های مختلف کتاب «التوافق الفکری بین الخمینی و الخضر حسین»، به ضرورت انتشار آن در زمان حاضر اشاره کرد و تلاش‌های امام خمينی(ه) و خضر حسين را در راستای ارائه تصويری روشن از اسلام و نيز مضرات تفرقه میان مسلمانان را حاكی از شناخت عميق آنان نسبت به مبانی صحيح اسلام و برگرفته از قرآن كريم دانست.

فراهانی گفت: جهان اسلام در شرایط کنونی با تصاویر متعددی از اسلام روبروست که متأسفانه حاصل تفسیر غلط و همراه با تعصب برخی متفکران اسلامی و دارای تضاد جدی با مبانی اصیل اسلام است.

وی ظهور گروه تروریستی داعش را که به نام اسلام و قرآن، دست به اعمال وحشیانه و ضد انسانی در جهان می‌زنند، حاصل این نگاه و تعصب جاهلانه دانست و تأکید کرد: یکی از وظایف علما و متفکران اسلامی معرفی چهره واقعی این گروه و اصول غیرصحیح آنان است.

رایزن فرهنگی کشورمان در تونس، سیره و سنت پیامبر(ص) را مبنایی حقیقی برای معرفی اسلام و تعریف صحیح اصول آن دانست و بیان کرد: مرجعیت علمی اهل بیت(ع) و سیره عملی آنان در برخورد با پیروان دیگر مذاهب، الگویی مناسب برای اتحاد مسلمانان و نیز حلقه مشترک تعاملات مذهبی است و امام خمینی(ره) به عنوان منادی وحدت در قرن حاضر با تأسی به قرآن کریم و سیره و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) با صدور فتاوای تاریخی در جهت اتحاد مسلمین و دوری از تفرقه و تحقق امت واحده گام‌های مؤثر و بی‌بدیلی برداشتند.

انتهای پیام