به گزارش
ایکنا؛ بهنقل از مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز با حضور حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت و سیدجمال هادیان طبائی زواره، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات، از دو فعال قرآنی در فضای مجازی تقدیر شد.
در این دیدار، معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه فضای مجازی مخالفان و موافقان خود را دارد، گفت: در این فضا بدیها و خوبیها با سرعت بالا منتقل میشود و اگر از این ابزار به درستی استفاده شود، پیام حق و کلام اهل بیت با سرعت و سهولت بیشتری منتقل خواهد شد.
وی با اشاره به فعالیت قرآنی فعالان فضای مجازی در قیاس با قاریان سنتی، افزود: به دلیل خصلت این فضا، ضریب نفوذ قاریان قرآنی که در فضای مجازی فعالیت میکنند بیشتر است.
فتاحی، تلفیق هنر و فناوری را برای انتقال مفاهیم و پیامها در فضای مجازی مناسب عنوان کرد و از فعالان قرآنی این فضا نیز خواست به این کار ارزشمند با خلق ایدههای نو ادامه دهند.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری تصریح کرد: برای مقابله با آسیبهای فضای مجازی هیچ راهی به جز استفاده از خود فضای مجازی نیست و باید ناپاکیهای این فضا را با نشر پاکیها در همین فضا شست.
وی فعالیت قرآنی در فضای مجازی را برای فعالان آن عرصه دارای خیر دنیا و آخرت دانست و از آنان خواست که با تعامل با کاربران خود و دریافت ایدهها و نظرات به مسیر خود ادامه دهند.
باید از پویش قرآنی در فضای مجازی حمایت کرد
سیدجمال هادیان طبائی زواره، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت ارتباطات نیز در این دیدار با ابلاغ سلام وزیر ارتباطات به فعالان قرآنی فضای مجازی، تصریح کرد: وقتی از فضای مجازی سخن به میان میآید، یعنی یک امکان فناورانه مانند تمامی فناوریهای دیگر در اختیار بشر قرار دارد و میتوان از آن استفادههای گوناگون، چه در جهت خیر و چه در جهت شر از آن بهره برد.
وی با اشاره به انتقادات موجود درباره فضای مجازی، افزود: برخی انتقاد میکنند که فضای مجازی بعضاً مروج ولنگاری است، اما حضور قاریان خوشذوق در فضای مجازی نشان داد که از فضای مجازی میتوان در راه ترویج معارف اسلامی و صدای آسمانی قرآن نیز بهره برد.
وی افزود: برخی نگرانیها از آزادیهای موجود در فضای مجازی چندان با واقعیت انطباق ندارد و باید به مروجان خلاق معارف قرآنی در این حوزه کمک کرد تا پویش معارف قرآنی در فضای مجازی فراگیر شود.
تلفیق صوت و تصویر برای ارائه جذاب قرائت قرآن
در ادامه این دیدار، محمد موسیزاده، یکی از قاریان جوان که در شبکه اجتماعی اینستاگرام فعالیت میکند، به شروع فعالیت یک ساله خود در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: از فضای مجازی میتوانیم به عنوان یک ابزار مناسب برای ارائه زیبا و امروزی مفاهیم قرآنی استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه ابزارهای معرفی قرآن و مفاهیم آن با دهههای ۶۰ و ۷۰ متفاوت شده است، افزود: ما برای ارائه جذاب و امروزی قرائت قرآن ایدههای تصویری و شنیداری طراحی کردیم و از فضایهای مختلف طبیعی برای ایجاد تنوع و جذابیت استفاده میکنیم.
این فعال قرآنی فضای مجازی، استقبال هنرمندان و سلبریتیهای مطرح کشور در معرفی فعالیت آنان را در استقبال کاربران موثر دانست.
کسانی که تاکنون قرآن نخواندهاند، از طریق فضای مجازی با کلام خدا آشنا شدهاند
همچنین، در ادامه این دیدار، میلاد تاجزاده یکی دیگر از قاریان فعال در فضای مجازی با اشاره به فعالیت ۳ ماهه خود در فضای مجازی و استقبال کاربران و افراد مطرح در فضای مجازی، گفت: با توجه به اینکه سالهای بسیاری به قرائت قرآن مشغول هستم، ولی با راهاندازی صفحهای در اینستاگرام و فعالیت چند ماهه در فضای مجازی شناخته شدهام.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مخاطبان آگاهی بسیاری از قرآن ندارند، افزود: ما از طریق ابزار فضای مجازی توانستهایم افرادی را که حتی تاکنون قرآن نخواندهاند، با کلام خدا آشنا کنیم.
تاجزاده با ذکر خاطرهای از مجری مشهور برنامههای کودک و نوجوان همراهی او را در مطرح شدن صفحه اینستاگرام خود موثر دانست و گفت: جوانان و کاربران فضای مجازی با مشاهده قاریان قرآنی که از نظر پوشش و رفتار با آنان شباهت دارند، تاثیر بیشتری میگیرند و پیامها و نظرات آنان برای ادامه مسیر به آنها دلگرمی میدهد.
در ادامه این دیدار، قاریان حاضر در جلسه آیاتی از کلام الله مجید را به همان سبک قرائت در فضای مجازی تلاوت کردند که مورد توجه حاضران قرار گرفت.
در پایان این دیدار برای پاسداشت فعالیت این دو فعال قرآنی، لوح تقدیر و هدایایی از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به آنان تقدیم و قرار شد این فعالیت فرهنگی قرآنی با حمایت وزارت ارتباطات در فضای مجازی گسترش پیدا کند.
انتهای پیام