صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۳۸۷۳
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۷

گروه بین‌الملل ــ مرکز کوثر که 27 سال است در ترکیه فعالیت می‌کند،‌ انتشار 300 اثر شیعی را در کارنامه خود دارد و شبکه تلویزیونی آن نیز با 300 میلیون مخاطب در جهان، ارتباط نزدیکی با علویان و اهل تسنن تحصیل‌کرده ترکیه برقرار کرده است. 

به گزارش ایکنا؛ مرکز انتشاراتی کوثر اولین مرکز انتشار کتاب‌های شیعی در ترکیه است که در سال 1992 تأسیس شد و تاکنون توانسته است بیش از 300 عنوان کتاب شیعی را در نوبت‌های متعدد و با شمارگان بالا منتشر کند.

کتاب‌های انتشاریافته به دو بخش تقسیم می‌شوند؛ گروهی در بخش ترجمه آثار کلاسیک شیعی در عرصه مباحث اعتقادی، روایات، ادعیه، تفسیر، احکام،‌ اخلاق و عرفان است و بخش دیگر در ترجمه آثاری از چهره‌های شاخص معاصر ایران و جهان تشیع.

در همین راستا برخی از کتاب‌های ترجمه شده از آثار چهره‌های شیعی، از سوی اهل تسنن ترکیه منتشر شده است و در نمایشگاه دائمی کوثر به نمایش درآمده‌اند.

این مرکز به غیر از تلاش در زمینه نشر و توزیع آثار شیعی، دارای شبکه تلویزیونی نیز است که 300 میلیون نفر مخاطب دارد. مرکز کوثر توانسته است ارتباط بسیار نزدیکی با علویان ترکیه و نیز اهل سنت آگاه و تحصیل‌کرده در این کشور برقرار کند.

انتهای پیام