صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۶۱۰۴
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲

گروه اجتماعی ــ دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر سیستان‌وبلوچستان گفت: به‌مناسبت عید غدیر بیش از ۳۰ هزار نیازمند سطح استان، در شب و روز عید اطعام می‌شوند.

حجت‌الاسلام عیسی بزمانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی و دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر سیستان و بلوچستان‌ در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، گفت: به‌مناسبت عید غدیر بیش از 30 هزار نیازمند سطح استان، در شب و روز عید‌ اطعام می‌شوند.

وی با بیان اینکه اطعام نیازمندان در مساجد و تکایا صورت می‌گیرد، افزود: این اقدام از سوی خیّران نیک‌اندیش استان انجام می‌شود و مردم نقش اصلی را ایفا می‌کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اظهار کرد: رساندن طعام به نیازمندان حقیقی همواره مدنظر ما بوده و در همین راستا، خانواده‌های نیازمند از مدت‌ها پیش، شناسایی و معرفی شده است.

وی ادامه داد: برگزاری همایش‌های مردمی با موضوع غدیرشناسی ویژه بانوان در سطح استان، بازسازی واقعه غدیر و مراسم حجة‌الوداع رسول خدا(ص) از سوی سپاه سلمان، مراسم خطبه‌خوانی غدیر و برپایی ایستگاه‌های صلوات در سطح شهرستان‌های مختلف استان از دیگر ویژه‌برنامه‌های روز عید غدیر خواهد بود.

بزمانی بیان کرد: همچنین به همین مناسبت، تجمع غدیریون را در مرکز استان خواهیم داشت که این تجمع، صبح عید در مسجد الزهرا(س) و شب آن در مسجد الغدیر و نیز میدان سربازان گمنام زاهدان تحت عنوان «بیعت غدیریون» برگزار می‌شود.

انتهای پیام