وی به نقش مهم تربیتی مساجد نیز اشاره کرد و افزود: پرداخت به امور تربیتی کار تخصصی بوده و باید در مساجد از افراد دغدغهمندی که از علم و مهارتهای گفتاری و عملی لازم در پیادهسازی این مهم دارند، استفاده شود.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل یادآور شد: جاذبههای متنوع شبکههای اجتماعی باعث تغییر سبک زندگی جوانان شده و چنانچه مساجد از جاذبههای عمومی برخوردار شوند، میزان جذب نسل جدید و پرکردن اوقات فراغت به نحو مطلوب نیز امکان پذیر خواهد شد.
امام جمعه اردبیل ادامه داد: آگاهسازی افراد حاضر در مساجد بر ضرورت دوری از فرهنگ لجامگسیخته زاید غربی که با اهداف و آرمانهای اعتقادی و انقلابی نیز فاصله دارد از وظایف خطیر ائمه جماعت فعال در مساجد است.
عاملی مساجد را به مانند مدرسه معرفی کرد و یادآور شد: میزان تاثیرگذاری نقش تربیتی مساجد زمانی افزایش پیدا خواهد کرد که مدیریت امور پرورشی را افراد زبده و دارای مدارج عالی علمی و اخلاقی عهدهدار شوند.
وی ادامه داد: چنانچه در مقابل حیات اجتماعی ارزشهای دینی احساس مسئولیت و وظیفه میکنیم، باید بر احیای مساجد نیز همت بیشتری داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه فضیلت نماز و حضور در مساجد باید به شکل مناسبی فرهنگسازی شود، افزود: رویکرد و نگاه جدیدی را در مساجد نیازمندیم تا صرفا بهره مندی از مساجد محدود به مناسبتهای مذهبی نشود.
انتهای پیام