صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۳۹۱۷۲
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۷

کانون خبرنگاران نبأ ــ یکصد و ششمین جلسه ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی صبح روز یکشنبه دهم شهریورماه با حضور معاون فرماندار شهرستان زابل و رئیس اداره تبلیغات اسلامی و دیگر اعضاء با موضوع برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح مراسم‌ها، دسته‌روی‌ها و اجتماعات دهه اول محرم‌الحرام برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ در آستانه حلول ماه عزای سرور و سالار شهیدان یکصد‌و‌ششمین جلسه ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی صبح روز یکشنبه، دهم شهریورماه با حضور معاون فرماندار شهرستان زابل و حجت‌الاسلام والمسلمین محسن عارفی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و دیگر اعضاء با موضوع برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح مراسم، دسته‌روی‌ها و اجتماعات دهه اول محرم‌الحرام برگزار شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی زابل با قدردانی از اقدامات و حمایت‌های همه دستگاه‌های اجرایی عضو در برگزاری هرچه با شکوهتر دهه امامت و ولایت طی هفته‌های گذشته، گفت: ماه محرم ماه سوگواری و عزاداری شهادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و وقایع تاریخ ساز کربلاست و این واقعه غم‌انگیز در بردارنده درس‌های بزرگ عزت، مقاومت، دشمن‌شناسی و خدامحوری است.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعات در پیش رو مصوب شد، برنامه‌ها و اجتماعات حسینی با حضور روحانیون و مبلغین اعزامی با محتوا و محوریت بیانیه گام دوم انقلاب و ترویج سبک زندگی حسینی صورت گیرد.
ساماندهی و کمک به ایستگاه‌های صلواتی توزیع کننده نذورات محرم، فضاسازی و سیاه پوش کردن معابر و میادین سطح شهر و بازارها، کمک به برگزاری هرچه با شکوه‌تر نماز ظهر تاسوعا و عاشورا، نظارت بر حُسن اجرای مراسم‌ها و برگزاری مجالس وعظ و روضه و نشست‌های گفتمانی از دیگر مصوبات یکصدوششمین جلسه ستاد ساماندهی شئونات فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی زابل بود.

حسین قدس‌نیا 

انتهای پیام