صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۰۵۴۵
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۴

گروه بین‌الملل ــ وزارت آموزش اتریش با صدور بخشنامه‌ای، ممنوعیت پوشش حجاب (روسری) را به صورت کلی یا جزئی در مدارس ابتدایی این کشور ابلاغ کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی عربی 21، رسانه‌های محلی اتریش، دیروز، 15 شهریورماه، گزارش دادند که وزارت آموزش این کشور، بخشنامه‌ای را حاوی اطلاعات دقیقی در مورد ممنوعیت روسری و حجاب اسلامی در مدارس ابتدایی به دبستان‌ها فرستاده است.

همچنین، این وزارتخانه بر صدور دادخواست قضایی علیه دانش‌آموزان و معلمانی که به مفاد این بخشنامه عمل نکنند، تأکید کرده است.

طبق این بخشنامه، دانش‌آموزان مدارس ابتدایی از پوشیدن لباس‌های متأثر از ایدئولوژی یا مذهب از جمله پوشاندن سر منع می‌شوند. عمل به این قانون الزام‌آور است و با معلمان متخلف با عنوان «سوءاستفاده از سمت اداری»  برخورد قانونی خواهد شد.

از سوی دیگر، توماس بولانت، سخنگوی اتحادیه معلمان اتریش، به روزنامه «Der Standard» گفت: انتشار بخشنامه وزرات آموزش و اطلاعات دقیق آن در مورد ممنوعیت حجاب اسلامی و پوشش سر بدون ارائه اطلاعات مشخص درباره دانش‌آموزانی که حجاب دارند تعجب‌آور است.

مجلس نمایندگان اتریش در تاریخ 26 اردیبهشت 98، لایحه‌ای را که ائتلاف دولت (راست و راست افراطی) مبنی بر ممنوعیت حجاب در مدارس ابتدایی ارائه کرده بود تصویب کرد.

ممنوع شدن حجاب در مدارس ابتدایی اتریش با انتقادهای زیادی در رسانه‌های اجتماعی روبه‌رو شده و بسیاری این اقدام را نماد سرکوب علیه یک دین خاص می‌دانند، در حالی که نمادهای مذهبی دیگر در مدارس آزاد است.

این قانون با حمایت نمایندگان عضو ائتلاف دست راستی حاکم شامل حزب محافظه‌کار «مردم» و حزب «آزادی» که 60 درصد کرسی‌های پارلمان را دارند به تصویب رسید. احزاب مخالف در پارلمان اتریش شامل سوسیال دموکرات‌ها این قانون را اقدامی پوپولیستی علیه اقلیت‌های مذهبی دانستند و به آن رأی مخالف دادند.

انتهای پیام