صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۰۸۸۲
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۹

گروه معارف ــ امام جمعه درود با بیان این‌که عاشورا از نگاه حضرت زینب(س) چیزی جز زیبایی نبود، اظهار کرد: حضرت زینب زیبایی‌های واقعه کربلا را برای همیشه در تاریخ ماندگار کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حقیان، امام جمعه درود، در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با تشریح زیبایی‌های عاشورا، اظهار کرد: حضرت زینب‌(س) زیبایی‌های واقعه کربلا را برای همیشه ماندگار کرد چنان‌که آن حضرت فرمودند: «هر چیزی‌که در کربلا بود جز زیبایی نبود».

وی با ذکر این مطلب که بعد از این‌که امام حسین(ع) را به اسارت و به دارالاماره کوفه بردند عبیدالله به‌ سمت حضرت زینب اشاره کرد و او را مورد خطاب فرار داد، ادامه داد: وقتی عبیدالله از حضرت زینب پرسید کار خدا را با برادرت چگونه دیدی آن حضرت فرمودند: «من جز زیبایی ندیدم و آن‌چه دیدم همه زیبا بود».

حجت‌الاسلام حقیان با بیان این‌که شهادت امام حسین(ع)، تشنگی اهل‌بیت، به اسارت رفتن، وفاداری اصحاب امام و شجاعت رزمندگان جبهه حق در روز عاشورا تماماً زیبایی روز عاشورا بود، افزود: ما دو نوع زیبایی داریم گاهی زیبایی‌ها زیبایی مادی هستند که با چشم سر دیده می‌شوند مانند زیبایی‌هایی که در مناظر و طبیعت مشاهده می‌شود.

امام جمعه درود نوع دیگر زیبایی را زیبایی معنوی برشمرد و با ذکر این مطلب که زیبایی معنوی با چشم دل دیده می‌شود، بیان کرد: زیبایی‌های معنوی را باید با تفکر و تأمل دید و آن‌چه حضرت زینب به‌عنوان زیبایی در کربلا مشاهده کرد زیبایی معنوی بود.

وی هدف زیبای امام حسین(ع) از واقعه قیام عاشورا را از زیبایی‌های مهم واقعه عاشورا برشمرد و گفت: امام‌ حسین(ع) فرمودند که من برای اصلاح امت جدم و احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم و این هدف از قیام خود از زیبایی‌های مهم واقعه عاشورا به حساب می‌آید.

حجت‌الاسلام حقیان با تأکید بر این‌که امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه هستند که ماندگاری دین و قوام شریعت وابسته به این دو فریضه است، ادامه داد: اگر به‌دنبال این هستیم که دین بماند باید این دو فریضه الهی را احیا کنیم.

امام جمعه درود با یادآوری این مطلب که هدف قیام امام حسین(ع) رسیدن به پُست و مال دنیا نبود، بیان کرد: زمانی‌که هدف انسان الهی باشد نام او در تاریخ ماندگار خواهد شد چنان‌که در واقعه عاشورا دیدیم که امام حسین(ع) هدفی جز رضای خدا نداشت.

انتهای پیام