صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۳۱۰۳
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۰

گروه بین‌الملل ــ نخست‌وزیر تایلند با دفاع از تلاش پلیس این کشور برای کسب اطلاعات درباره دانشجویان مسلمان گفت که برای مقابله با افراد دارای سوء نیت در این کشور باید یک پایگاه مربوط به اطلاعات این دانشجویان تشکیل شود.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از الجزیره، به تازگی نامه‌ای از پلیس تایلند خطاب به یکی از دانشگاه‌های این کشور در اینترنت منتشر شد که پلیس خواستار اطلاعاتی درباره تعداد، محل تولد، وابستگی مذهبی و جزئیات دیگری از گروه‌های دانشجویی مسلمان شده بود.
 
«چان اوچا» نخست‌وزیر تایلند با دفاع از این درخواست پلیس اعلام کرد که این کشور برای تامین امنیت ملی به این پایگاه اطلاعاتی نیاز دارد.
 
«آنگکارا نیلاپایجیت» یکی از فعالان حقوق بشری با اشاره به این نامه گفت: این اقدام دخالت در حقوق فردی و نوعی تبعیض دینی است.
 
وی افزود: قانون اساسی تایلند آزادی دینی و حق حریم خصوصی را به رسمیت شناخته است.

«اشرف آوا» رئیس فدراسیون دانشجویان مسلمان تایلند، گفت: ما می‌خواهیم پلیس این را بداند که دانشگاه باید جایی برای اظهار آزادانه نظرات دانشجویان و حفاظت از حقوق آنها باشد.
 
یکی از مقامات پلیس اعلام کرد که اطلاعات درخواستی درباره این دانشجویان مسلمان، مربوط به حملات ماه گذشته بود که بر اثر آن 4 نفر در بانکوک پایتخت این کشور زخمی شدند. تا کنون سه نفر در ارتباط با این حملات دستگیر شده‌اند که از مسلمانان مالایی تبار جنوب تایلند هستند.
 
حدود 90 درصد از جمعیت تایلند بودایی هستند. مسلمانان در سه استان جنوبی این کشور که هم مرز با مالزی هستند، اکثریت دارند.

انتهای پیام