صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۷۰۰۸
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۷

گروه فعالیت‌های قرآنی - عضو هیئت امنای بنیاد مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران گفت: از برگزیدگان مسابقات قرآنی انتظار می‌رود که در حل مسائل و مشکلات اجتماعی فعال باشند، چراکه ایشان امروزه دیگر تنها یک حافظ و یا قاری قرآن نیستند، بلکه رسالت دیگری نیز بر دوششان قرار داده شده است.

به گزارش ایکنا اصفهان، مصطفی زمانیان، از اعضای هئیت امنای بنیاد مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران در مراسم اختتامیه چهل و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش آقایان که صبح امروز ۱۱ مهرماه در سالن ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: از برگزیدگان مسابقات قرآنی انتظار می‌رود که در حل مسائل و مشکلات اجتماعی فعال باشند، چراکه ایشان امروزه دیگر تنها یک حافظ یا قاری نیستند، بلکه رسالت دیگری نیز بر دوششان قرار داده شده است.
وی ادامه داد: مردم انتظار دارند وقتی به سمت این کانون‌های مرجعیت اجتماعی حرکت کرده و از آنها تقاضای کمک می‌کنند، از این تقاضای آنان استقبال شود. مردم نباید جای خالی جامعه قرآنی را در مشکلات حس کنند. ما نیز به عنوان اعضای جامعه قرآنی اگر در انتخاب مخاطب‌مان محدودیت ایجاد کرده و همه لایه‌های اجتماعی را جذب نکنیم، کم کاری کرده‌ایم.
این عضو هئیت امنای بنیاد مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به کسب و کارهای مبتنی بر نوآوری‌های قرآنی افزود: این نوع از کسب و کار در کشور ما مورد کم توجهی قرار گرفته، این موضوع رسالت مهمی است و باید به آن رسیدگی شود. ما باید کسب و کارهایی که به وسیله نخبه‌های قرآنی اداره می‌شوند را راه اندازی کنیم.
زمانیان خاطرنشان کرد: باید به فضای کارکردهای اجتماعی توجه کرده و تلاش کنیم به زمانی بازگردیم که قاریان اسوه‌های مردم بودند.

انتهای پیام 

انتهای پیام