صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۷۸۵۰
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۴
آیت‌الله ری‌شهری تبیین کرد:

گروه جامعه ــ آیت‌الله محمدی ری‌شهری گفت: مردم رفتار نیروی انتظامی را رفتار نظام اسلامی می‌دانند و از این جهت همه اعضای این نیرو باید سعی کنند چهره زیبا و دوست داشتنی پلیس و در پی آن، چهره زیبا و دوست‌داشتنی نظام را در جامعه به نمایش بگذارند.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی آستان حضرت عبدالعظیم(ع)؛ همزمان با هفته نیروی انتظامی، آیت‌الله محمدی ری‌شهری با جمعی از اعضای پلیس پیشگیری تهران بزرگ، سرکلانتر و مسئولان پایگاه نهم انتظامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در این دیدار ضمن خوش آمد گویی و تبریک هفته نیروی انتظامی و آرزوی توفیقات افزون و خدمات بیشتر و خالص‌تر برای همه خدمتگزاران شریف ناجا، گفت: الحمدلله نیروی انتظامی در سال های اخیر با درخشش همراه است و بیش از گذشته در خدمت امنیت جامعه و آسایش و آرامش مردم بوده است.

رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با بیان نکاتی با موضوع ضرورت‌های اخلاقی نیروی انتظامی گفت: نخستین نکته در این موضوع، همکاری با نظام در «اقامه حق» است، البته همه ارکان نظام اسلامی باید در اقامه حق مشارکت داشته باشند، ولی این نیرو یکی از بازوهای توانمند نظام و رهبری در اقامه حق بشمار می‌رود.

آیت‌الله محمدی ری‌شهری اظهار داشت، طبق فرموده امام علی(ع)، در خلال جنگ صفین در خصوص اهمیت اقامه عدل و حق، این امر مهم، فلسفه اصلی تشکیل حکومت اسلامی به شمار می‌رود و مبنای اصلی ارزشمندی آن نیز محسوب می‌شود.

رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث در بیان روایتی از حضرت علی(ع) خطاب به مالک اشتر گفت: یکی از حقوق خداوند بر بندگان این است که به اندازه توان خود، خیرخواه یکدیگر باشند و در اقامه حق بایکدیگر همکاری کنند. برای اقامه حق، باید حقوق شهروندانی که نیروی انتظامی با آن ها مواجه می‌شود، رعایت گردد، زیرا در جامعه اسلامی غیر از عامه مردم، حتی متهمان و مجرمان هم از حقوقی برخوردارند که باید حفظ شود.

آیت الله محمدی ری شهری بیان کرد: دومین نکته در این خصوص، اهمیت دادن به «رضایت عامه مردم» است و در فرمایش حضرت علی(ع) به مالک اشتر نیز آمده است که در عین اینکه برای اقامه عدل می‌کوشی، با درنظر گرفتن حق و عدل به شکلی رفتار کن که اکثریت مردم از حکومت تو راضی باشند. روش حکومت‌های استکباری دنیا به نحوی است که بجای رضایت توده مردم درپی رضایت گروه های خاص مثلا ثروتمندان و صاحبان نفوذ هستند و این برخلاف سیره حکومت علوی است.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) اظهار داشت: سومین نکته در بایسته‌های اخلاقی، «مهربانی با شهروندان» است و در رهنمود حضرت علی(ع)، خطاب به مالک اشتر نیز آمده است: با مردم با مهربانی و پرهیز از زورگویی رفتار کن زیرا که آنان برادر و خواهر دینی یا انسانی مانند تو هستند.

آیت الله محمدی ری شهری همچنین در ادامه از «رفق و مدارا» به عنوان چهارمین نکته مهم از ویژگی‌های اخلاقی نیروی انتظامی برشمرد و گفت: دستور دین و توصیه حضرت علی (ع) خطاب به مالک اشتر در مواجهه با مردم بر مهربانی و مدارای با عموم مردم است.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین، «خودداری از عصبانیت» را به عنوان ویژگی پنجم از رهنمودهای اخلاقی نیروی انتظامی برشمرد و گفت: عصبانیت از دسیسه های شیطان برای منحرف کردن انسان از مسیر حق و عدالت است.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین درپایان این دیدار، تصریح کرد: پیگیری اطلاعات امنیتی و مواد مخدر وظیفه پلیس است، اما دنبال کردن مسائل اخلاقی در خلال پرونده‌ها و همچنین آبروریزی و آشکار کردن عیوب شخصی و پنهانی افراد، از نظر شرعی حرام است و در دستورات دینی نیز از آن بشدت نهی شده است.

در ابتدای این دیدار سرکلانتر نهم انتظامی تهران بزرگ به بیان گزارشی مختصر از اقدامات انجام گرفته و برنامه‌های آتی نیروی انتظامی تهران بزرگ گزارشی ارائه کرد.

انتهای پیام