صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۸۳۶۹
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۴

کانون خبرنگاران نبأ ــ نمایش رادیویی «ضیافت» در رادیو معارف، روایت‌گر ایستادگی مردم مقابل قانون ممنوعیت برگزاری روضه‌های محرم در زمان رضا‌شاه می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ نمایش رادیویی «ضیافت» همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت اباعبد‌الله‌الحسین(ع) از برنامه «باغ تماشا» در رادیو معارف به روی آنتن می‌رود.
بی‌شک عزاداری برای حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در ماه محرم از ویژگی‌های ایران اسلامی است؛ اما در سال‌های نه چندان دور و در زمان حکومت رضاشاه پهلوی، عزاداری برای امام سوم شیعیان جرم و تخلف بزرگی محسوب می‌شد به همین دلیل برنامه «باغ تماشا» با نمایش رادیویی ضیافت داستان گروهی را بیان می‌کند که با همه سختی‌های رژیم عصر خود اقدام به برگزاری مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) می‌کردند.
برنامه «باغ تماشا» به همت گروه فرهنگ و جامعه به تهیه و سردبیری سیده‌منیره موسوی هر بامداد، ساعت ۱:۱۵ پخش می‌شود و تکرار آن همان روز ساعت ۱۹:۱۵ تقدیم شنوندگان رادیو معارف می‌شود.

جلال بیطرفان

انتهای پیام