صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۴۹۰۶۸
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۴

گروه اندیشه ـ نشست نقد و بررسی کتاب سمبول‌های بنیادین ۲۳ مهرماه در مؤسسه حکمت و فلسفه ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نشست نقد و بررسی کتاب «سمبول‌های بنیادین» زبان جهان‌شمول علم مقدس» ۲۳ مهرماه در مؤسسه حکمت و فلسفه ایران با حضور اسماعیل رادپور، فاطمه صانعی، بابک عالیخانی، رضا کورنگ بهشتی و رضا کوهکن برگزار می‌شود.

این نشست سه‌شنبه، ۲۳ مهرماه، از ساعت ساعت ۱۸-۱۶ در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفهٔ ایران واقع در خیابان حضرت ولی عصر(عج)، خیابان نوفل لوشاتو، کوچه آراکلیان، پلاک ۴ برپا می‌شود.

یادآور می‌شود، گنون در بخش‌های جداگانه‌ای، در مجموع ۷۵ فصل، به انواع سمبول‌های جهان، سمبول‌های مرکز، سمبول‌های شکل‌های کیهانی، سمبول‌های محور، سمبول‌های گذر، سمبول‌های قلب و انواع سازه‌ها و سلاح‌های سمبولیک می‌پردازد و تفسیر و تبیینی خواندنی از آنها مطابق آموزه‌های ادیان و سنت‌های اصیل به دست می‌دهد. بیشتر سمبول‌هایی که طبق گزینش موضوعی نویسنده بررسی و مطالعه شده‌اند، از حیث پیوندشان با آموزه‌های عقلانی و معرفتی و از حیث پیوندشان با نهادهای اجتماعی و معنوی و دینی نیز مهم و برجسته‌اند.

انتهای پیام