صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۰۳۵۶
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۸
جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین:

گروه سلامت ــ جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین با بیان اینکه تاکنون گرمازدگی شدید زائران ایرانی را تهدید نکرده است، گفت: عمده گرمازدگی‌ها در سطوح پایینی بوده که با آب‌درمانی رفع شده و مشکلی برای زوار به وجود نیاورده است.

حسن نوری، جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین، در گفت‌وگو با ایکنا؛ با بیان اینکه در حال حاضر تهدید گرمازدگی زوار اربعین را تهدید نمی‌کند، گفت: گرمازدگی سطوح مختلفی دارد و گرمازدگی شدیدی که منجر به عارضه شود در بین زوار مشاهده نشده است.

وی ادامه داد: عمده گرمازدگی‌ها در سطحی هستند که با مایع‌درمانی قابل درمان و در حال کنترل بوده و مشکلی برای هموطنان ایجاد نکرده است؛ هر چند پیاده‌روی در هوای گرم ممکن است مشکلاتی در سطوح پایین نیز ایجاد کند، اما هموطنان با مراقبت از خود می‌توانند آثار آن را کاهش دهند.

معاون عملیات سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: روش‌های درمانی برای گرمازدگی مانند ors، مایع‌درمانی و سرم‌تراپی هم در مرز‌های ایران و هم در عراق برای زوار فراهم شده و برای آنان انجام می‌شود.

نوری در مورد افزایش تصادفات رانندگی در عراق و تأثیر آن بر سلامت زوار نیز گفت: یک‌سری آموزش‌ها از طریق صدا و سیما و پیامک برای زوار انجام شده است که این افراد حداقل در داخل مرز‌های ایران قوانین را رعایت کنند تا از بروز تصادفات جلوگیری کنند، اما در عراق عملاً کاری برای پیشگیری از این حوادث از دست ما برنمی‌آید، چراکه رانندگان ایرانی نیستند تا نفوذی بر آن‌ها داشته باشیم. از سوی دیگر نمی‌توانیم راه‌های عراق را درست کنیم.

جانشین رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین اظهار کرد: تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم مربوط به پس از وقوع حادثه است به طوری که مجروحان و مصدومان را بلافاصله به مراکز درمانی منتقل کنیم، این مجروحان پس از دریافت خدمات اولیه درمانی در مراکز هلال احمر ایران یا بیمارستان‌های عراق توسط اتوبوس آمبولانس‌ها به پایانه مرزی مهران و سپس بدون انجام خدمات گمرکی به بیمارستان امام حسین(ع) این شهرستان منتقل می‌شوند.

وی ادامه داد: اگر این بیماران بدحال باشند، در بیمارستان امام حسین(ع) مهران با حضور متخصصان طب اورژانس، ارتوپد و جراح پایدارسازی و با بالگرد به ایلام منتقل می‌شوند. تاکنون ۲۸۲ مصدوم به ایران منتقل شده‌اند که ۱۵۶ مصدوم از مرز مهران، ۱۱۸ نفر از طریق مرز شلمچه و هفت نفر از طریق مرز چزابه به عراق منتقل شده‌اند.

نوری یادآور شد: در مورد بیماری‌های واگیر نیز تاکنون موردی مشاهده نشده و نظارت‌های بهداشتی در این راستا ادامه دارد.
انتهای پیام