صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۴۶۰۷
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ طرح اجتماعی، آموزشی و تربیتی «حلمای خانه» به همت دارالقرآن علمداران نور کرج اجرا شد.

به گزارش ایکنا؛ طرح اجتماعی، تربیتی و آموزشی حلمای خانه با حضور بانوان قرآن‌آموز مؤسسه و جمعی از مادران علاقه‌مند که فرصت شرکت در کارگاه‌های تربیتی را ندارند، برگزار شد. هدف از این طرح آشنایی بانوان به عنوان تاثیرگذارترین فرد در تربیت و نهاد خانواده با آسیب‌های اجتماعی- فرهنگی و راهکارهای مقابله با آن است.
این طرح از سوی سازمان فرهنگی شهرداری محمدشهر، جمعیت بانوان فرهیخته استان البرز و با همکاری دارالقرآن علمداران نور در 10جلسه با حضور کارشناسان برپا شد.
نیلوفر گودرزی، مسئول روابط عمومی دارالقران علمداران نور گفت: موضوعات مربوط به کارگاه‌های اجتماعی – فرهنگی حلمای خانه، ازسوی سه کارشناس به ترتیب، تربیت فرزند، غلبه بر انرژی‌های منفی، روش‌های همسرداری از سوی خانم کشاورز، ارائه خطبه غدیرو ولایت‌پذیری از سوی خانم معصومی اصل وهمچنین بررسی آسیب‌های اجتماعی و راهکارهای آن از سوی آقای علیزاده، کارشناس و مشاوره خانواده در نیروی انتظامی ارائه شد.
برگزاری این کارگاه‌های اجتماعی در طول هفته، روزهای یکشنبه به مدت یک ساعت در مکان دارالقرآن و چند منطقه دیگر برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی علاقه‌مندان همراه شد.
یادآور می‌شود؛ آخرین جلسه این کارگاه‌ها روز گذشته 12 آبان‌ماه از ساعت 15 با موضوع «غلبه بر انرژی‌های منفی» در مکان مؤسسه به نشانی کرج، محمدشهر، بلوار گلستانک، نبش کوچه بهشتی 5 برپا شد.

انتهای پیام