صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۵۵۷۳
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹

گروه ادب ــ مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی اعلام کرد جشنواره نشان دهخدا (انتخاب کتاب سال اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور در حوزه علوم انسانی) از این به بعد دوسالانه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی انتشارات، مسعود کوثری مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی طی گفتگویی اظهار کرد، این جشنواره امسال مراحل نهایی خود را به انجام رسانده و برگزیدگان خود را نیز شناخته است. اما به منظور همراهی اهالی فرهنگ با شرایط اقتصادی جامعه، صرفه جویی در هزینه‌های ادارات دولتی و نیمه دولتی و هم چنین رسیدگی بیشتر به وضعیت معیشتی کارکنان، جشنواره نشان دهخدا امسال برگزار نشده و به سال آینده موکول می‌شود.

یادآور می‌شود، جشنواره نشان دهخدا از سال ۱۳۹۴ برگزار شده و امسال به پنجمین دوره خود رسیده است. این جشنواره به میزبانی انتشارات علمی و فرهنگی و با مشارکت وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تامین اجتماعی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، خانه کتاب و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

انتهای پیام