صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۸۰۸۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹
نوبخت بیان کرد:

گروه جامعه - معاون رئیس‌جمهور در سومین همایش ملی بانوان و خانواده خیرین مدرسه‌ساز گفت: دولت برای حمایت از فعالیت خیرین مدرسه‌ساز در سال ۹۹ اعلام آمادگی می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، در سومین همایش ملی بانوان و خانواده خیرین مدرسه‌ساز، که امروز سه‌شنبه ۲۸ آبان‌ماه در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد، طی سخنانی با بیان اینکه آنچه خیرین روی آن متمرکز شده‌اند، نقطه کانونی پیشرفت جوامع و کشورهاست، اظهار کرد: آموزش یکی از مؤلفه‌های اصلی در تعیین شاخصه‌های توسعه انسانی است. از این‌ رو، اگر دولت در چنین حرکت‌های اجتماعی و مسئولانه‌ای غایب باشد، به نظر می‌رسد مسئولیت تاریخی خود را به درستی انجام نداده است.

وی ادامه داد: در سال ۹۸ حدود هزار میلیارد تومان ردیف بودجه بود که دولت برای ساخت مدرسه از سوی خیرین عزیز تقبل کرد و  ۱۰۰ درصد پرداخت شد. این کوچکترین نماد عزم دولت برای همراهی عملی با این اقدام خجسته است.

نوبخت افزود: برنامه‌ریزی برای بودجه سال آتی در مراحل پایانی است. دیروز هجدهمین جلسه ستاد بودجه تشکیل شد و تقریباً ارقام کلان بودجه نهایی شده و فقط ردیف‌ها باقی مانده است. امروز نیز در این همایش شرکت کردم تا اطلاع پیدا کنم که ردیف بودجه سال جاری برای اختصاص به این موضوع قرار است برای چه کمیت و هدفی صرف شود تا جزئیات را در قالب لایحه‌ای تقدیم مجلس کنیم.

معاون رئیس‌جمهور گفت: ما برای سال ۹۹ هم اعلام آمادگی می‌کنیم و دولت برای حمایت از فعالیت خیرین آماده است.
 
توجه به نقش زنان به عنوان محوریت و جاذبه معنوی خانواده
همچنین معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در این همایش با بیان اینکه باید به نقش زنان به عنوان محوریت و جاذبه معنوی خانواده و جامعه توجه کنیم و قدرشناس آن باشیم و تلاش کنیم این نقش در جامعه رو به تزاید و گسترش باشد، اظهار کرد: پس از انقلاب در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی، شاهد برداشته شدن گام‌های بزرگی بودیم که به گفته ارزیابان، در بسیاری از شاخص‌ها پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است. در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی در کشور، دارای شرایط خوبی در منطقه هستیم، اما این پیشرفت‌ها باید بیشتر شود، اگر این اتفاق نیفتد دچار عقب‌ماندگی خواهیم شد.

ابتکار با بیان اینکه پیش از انقلاب، ۳۸ درصد دختران، از آموزش ابتدایی محروم بودند، ادامه داد: امروز این رقم به زیر ۴ درصد رسیده و البته صفر نشده است. خوشبختانه وزارت آموزش و پرورش و وزارت کار در موضوع شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آن‌ها به مدرسه و دلایل ترک تحصیل زودهنگام دختران ورود کرده‌اند و این مسئله مورد توجه قرار گرفته است. در این موضوع نقش خیرین مدرسه‌ساز بسیار مهم است، تا عدالت آموزش و دسترسی برابر به خدمات را برای همه فرزندان کشور شاهد باشیم.

وی افزود: امروز بحث حفظ محیط زیست، اصلاح الگوی مصرف در آب، انرژی و پسماند در ساخت و معماری مدارس باید مورد توجه قرار گیرد. توجه به فرهنگ و هویت ملی از جمله مهمترین رویکرد‌ها در نوسازی و ساخت مدارس باید باشد. هوشمندسازی مدارس و آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های کسب وکار، از مواردی است که خیرین مدرسه‌ساز می‌توانند روی آن‌ها در ساخت مدارس تمرکز کنند. ساخت مدارسی که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای داشته باشند و دارای کارگاه باشند از جمله نیاز‌های اساسی امروز در ساخت مدارس است.

انتهای پیام