صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۵۹۹۷۵
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵

گروه بین‌الملل ــ نشستی با عنوان «تبدیل حاشیه‌نشینان به جریان اصلی؛ اقلیت بودن در بین اقلیت» به میزبانی انجمن دانشجویان مسلمان، سازمان مسلمانان سیاه‌پوست و مرکز اسلامی دانشگاه نیویورک در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه نیویورک، در این نشست جمعی از دانشجویان شیعه سیاه‌پوست به بیان  تجارب خود به عنوان یک گروه اقلیت پرداختند.
 
«نوال علی»، یکی از دانشجویان، زمانی که ساکن کنیا بود به عنوان یک مسلمان شیعه احساس جدایی از جامعه نمی‌کرد و اکنون که دانشجوی دانشگاه نیویورک شعبه ابوظبی است و این ترم در نیویورک تحصیل می‌کند می‌گوید: هویت او به عنوان یک سیاه‌پوست و زن مسلمان از سوی دیگران با چالش روبروست.

این دانشجو افزود: وقتی در آینه خودم را نگاه می‌کنم یک زن مسلمان سیاه‌پوست را می‌بینم؛ اما پنج سال قبل فقط یک زن مسلمان را می‌دیدم.
 
نوال علی تصریح کرد: یکی از موضوعات اصلی که مسلمانان سیاه‌پوست با آن مواجه‌اند سؤالاتی است که به خاطر ظاهر آنها پرسیده می‌شود. هر چند در گذشته گاهی احساس می‌کردم که بخشی از جامعه اکثریت نیستم، اما به نظر من متفاوت بودن، نقطه قوت است.  

«هبی صلاح» دانشجوی مسلمان دیگر نیز گفت: بین دو مذهب شیعه و سنی چنانکه در برخی رسانه‌ها گفته می‌شود تفاوت زیادی نیست.

«استو حیدره» یکی دیگر از دانشجویان نیز طی سخنانی تصریح کرد: دانشجویان اهل سنت می توانند با حضور در مراسم دانشجویان شیعه به آنها نزدیک شوند. حتی نماز خواندن در کنار یک شیعه یا صحبت کردن با دانشجویان مسلمان سیاه‌پوست در یک مراسم، می‌تواند باعث شناخت بیشتر از همدیگر شود.

انتهای پیام