صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۰۰۰۹
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰

دیگر رسانه‌ها ـ «جمال المحمداوی» عضو مجلس نمایندگان عراق روز چهاشنبه از موافقت ریاست پارلمان این کشور با تکمیل اقدامات قانونی لازم برای استیضاح رئیس دیوان اوقاف شیعه این کشور خبر داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از شفقنا، محمداوی در بیانیه‌ای اعلام کرد: موافقت ریاست پارلمان برای تکمیل روند استیضاح رئیس دیوان اوقاف شیعه به دلیل ارتکاب اقدامات خلاف قانون مالی، اداری و قانونی را دریافت کردیم.

وی افزود: استیضاح رئیس دیوان اوقاف شیعه با استناد به ماده ۶۱ قانون اساسی صورت می‌گیرد که براساس آن مجلس نمایندگان حق دارد مسئولان سازمان‌های مستقل را براساس اقدامات مربوط به وزرا استیضاح و با اکثریت آرا برکنار کند.

محمداوی خاطرنشان کرد: از ریاست مجلس خواسته‌ایم زمان استیضاح را در نزدیک‌ترین زمان ممکن مشخص کند.

گفتنی است جمال المحمداوی نماینده پارلمان عراق اکتبر گذشته جمع‌آوری امضای اعضای مجلس این کشور برای استیضاح رئیس دیوان اوقاف شیعه را به دلیل شبهات مالی و اقدامات خلاف قانون آغاز کرده بود.

انتهای پیام