صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۰۵۲۸
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۰

گروه هنر ــ با توجه به تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا مبنی بر تعطیلی تمامی مدارس و دانشگاه‌های تهران، مراسم افتتاحیه نمایشگاه هنرهای تجسمی قرآن و عاشورا با عنوان «نفس المطمئنه» به تعویق افتاد.

به گزارش ایکنا؛ با توجه به تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا مبنی بر تعطیلی تمامی مدارس و دانشگاه‌های تهران به علت آلودگی هوا در روز شنبه 9 آذرماه، مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه هنر‌های تجسمی قرآنی با عنوان «نفس المطمئنه» به دوشنبه 11 آذرماه از ساعت 15 تا 18 موکول شد.

یادآور می‌شود، این نمایشگاه به مناسبت فرارسیدن روز دانشجو به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار و در آن ۵۵ اثر در رشته‎های نقاشی، خوشنویسی، نقاشی‌خط، عکس، لوگوتایپ و پوستر از اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به نمایش در خواهد آمد.

علاقه‌مندان برای بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا ۲۰ آذرماه (نگارخانه پنجشنبه و جمعه تعطیل است) از ساعت ۹ تا ۱۶ به نشانی تهران، خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، نگارخانه دانشجو مراجعه کنند.

 

انتهای پیام