صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۱۳۱۵
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲

گروه اجتماعی ــ سومین جشنواره تئاتر خیابانی «چتر زندگی» با حضور ۱۵۶ متقاضی با انتخاب ۱۹ اثر در یزد به کار خود پایان داد.

به گزارش ایکنا از یزد، سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی «چتر زندگی» شب گذشته، 11 آذرماه با حضور ۱۵۶ متقاضی با انتخاب ۱۹ اثر در شهر جهانی یزد به کار خود پایان داد.

در این جشنواره که در روز‌های 8 الی 11 آذر ماه در گذر فرهنگ و هنر، پارک آزادگان و پارک باغ ملی برگزار شد، از ۱۴ استان کشور حضور داشتند که گروه‌های نمایشی در مکان‌های عمومی سطح شهر بیش از ۶۰ تئاتر خیابانی اجرا کرده اند.

محمدمهدی تندگویان، معاون هماهنگی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در این مراسم  برحمایت مردم و مسئولان زمینه تئاتر خیابانی تاکید کرد و گفت: تئاتر خیابانی با توجه به اینکه مخاطبان بیشتری دارد، می‌تواند به حوزه آسیب‌های اجتماعی ورود جدی‌تر و اثرگذارتری داشته باشد.

وی از تئاتر خیابانی به عنوان یک اتفاق زیبا یاد کرد و افزود: هنرمندان این عرصه از استعدادهای کشور محسوب می‌شوند که اگر از آنان حمایت نکنیم، شرایط را برای خروج آنها از کشور فراهم کرده ایم.

تندگویان با تاکید بر اهمیت نقش ابزار هنر به ویژه هنرهایی نظیر تئاتر خیابانی عنوان کرد: لازم است با استفاده از این ابزار هنری به مسائل اخلاقی، مذهبی و فرهنگی ورود شود.

شهرام کرمی، مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: تئاتر خیابانی یک رویکرد نو، جدید و موثر در قرن اخیر در کشور است که به شکل محسوسی گسترش پیدا کرده است.

وی اضافه کرد: این جشنواره صرفا یک محفل یا رویداد هنر برای هنر نیست بلکه یک رویداد، یک جشن، یک اتفاق و محفل مردمی است که در اجرای عمومی و استقبال از آن به شکل قابل قبولی اتفاق می‌افتد.

کرمی گفت: تئاتر خیابانی به عنوان مردمی ترین تئاتر دنیا در عرصه هنرهای نمایشی است در یک قرن اخیر برای گسترش تئاتر در بین مردم و ارائه آن تلاش شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه با ظرفیت و پتانسیل‌های حرفه ای در طول سه دهه تجربه با حضور هنرمندان این ظرفیت فراهم شده که بتوانند با زبان هنر و خاص تئاتر خیابانی ارتباط خوبی با مخاطب ایجاد شود.

مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تنوع آثاری که توسط هنرمندان تئاتر خیابانی به مخاطب ارائه می‌شود من جمله فرهنگ مفاهیم بومی ایرانی می‌تواند تاثیر در انتقال در نشاط و امید جامعه و مفاهیم رشد اعتلای جامعه داشته باشد.

یادآور می‌شود در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان کشوری و استانی برگزار شد، از برگزیدگان این جشنواره تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام