صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۲۵۸۱
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹

کانون خبرنگاران نبأ ــ در بخشی از زیارتنامه حضرت معصومه(س) می‌خوانیم: «عَرَّفَ اللَّهُ بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ فِي الْجَنَّةِ وَ حَشَرَنَا فِي زُمْرَتِكُمْ» یعنی خدا بین ما و شما در بهشت شناسایی برقرار و ما را در گروه شما محشور کند. اگر قرار است بین ما و اهل بیت(ع) قرار ملاقاتی در بهشت باشد و در گروه آنان محشور شویم باید آنها را دوست بداریم و تابع محض باشیم.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ در بخشی از زیارتنامه حضرت معصومه(س) می‌خوانیم: «عَرَّفَ اللَّهُ بَيْنَنَا وَ بَيْنَكُمْ فِي الْجَنَّةِ وَ حَشَرَنَا فِي زُمْرَتِكُمْ» یعنی خدا بین ما و شما در بهشت شناسایی برقرار کند و ما را در گروه شما محشور کند. اگر قرار است بین ما و اهل بیت(ع) قرار ملاقاتی در بهشت باشد و در گروه آنان محشور شویم باید آنها را دوست داشته و تابع محض باشیم.
همان‌طور که در آیه 71 سوره مبارکه اسراء آمده، روز قیامت تقسیم‌بندی مردم هنگام محشور شدن بر اساس رهبری است که انتخاب کرده‌اند «يَوْمَ نَدْعُو كُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ/ روزی که هر گروه از مردم را با رهبران‌شان فرا می‌خوانیم» پس اولاً نباید در مسئله رهبری بی‌تفاوت بود، چون آثار آن تا قیامت ادامه دارد و ثانیاً اگر می‌خواهیم در گروه اهل بیت(ع) محشور شویم باید رهبر ما هم معصوم و در زمان غیبت، تابع ولایت فقیه باشیم.
دو روایت از پیامبر اعظم(ص) در دانشنامه قرآن و حدیث نقل شده است:
1 - مَن اَحَبَّنا اَهلَ البَیتِ فِی اللهِ حُشِرَ مَعَنا و اَدخَلناهُ مَعَنا الجَنَّة؛ هر که ما اهل بیت را به خاطر خدا دوست داشته باشد، با ما محشور می‌شود و ما او را با خود به بهشت می‌بریم.
2 - مَن اَحَبَّنا کانَ مَعَنا یَومَ القِیامَةِ وَ لَو انَّ رَجُلاً اَحَبَّ حَجراً لَحَشَرهُ اللهُ مَعَهُ؛ هر که ما را دوست بدارد روز قیامت با ما خواهد بود. انسان حتی اگر سنگی را دوست بدارد، خداوند او را با همان سنگ محشور می‌کند.
وقتی به نقل میزان‌الحکمه، امام صادق(ع) به استناد آیه قرآن کریم «قُل اِن کُنتُم تُحِبّونَ اللهَ فاتَّبِعونی؛ بگو اگر خدا را دوست می‌دارید از من پیروی کنید.(آل‌عمران/ آیه 31)» می‌فرماید: هَلِ الدّینُ اِلّا الحُبُّ؟ یعنی آیا دین جز محبت است؟ پرواضح است که دوست ‌داشتن اهل بیت(ع) تنها از راه عمل به احکام و دین‌داری ثابت می‌شود.
به قلم محمد لطفی‌زاده، مبلغ و پژوهشگر حوزوی
انتهای پیام