صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۳۲۱۰
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۰

گروه فرهنگی ــ  مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی از سفر مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این استان خبر داد.

حجت‌الاسلام عباس دانشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، از سفر مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این استان خبر داد و گفت: سفر دو روزه وزیر ارشاد به استان مرکزی در روزهای پنجشنبه و جمعه این هفته (۲۱ و ۲۲ آذرماه) انجام خواهد شد، که وزیر ارشاد در روز نخست این سفر به شهرستان اراک سفر می‌کند و ضمن دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان حضور خواهد یافت.

وی بیان کرد: مقام عالی وزارت ارشاد همچنین با اصحاب فرهنگ‌وهنر، فعالان قرآنی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در شهر اراک دیدار خواهد کرد. بازدید از طرح‌های عمرانی فرهنگی شهرستان اراک شامل تالار مرکزی و کتابخانه مرکزی در برنامه‌های این سفر قرار دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی همچنین از سفر سیدعباس صالحی به شهرستان خمین در صبح روز جمعه ۲۲ آذرماه خبر داد و افزود: بازدید از بیت تاریخی امام خمینی(ره) در زادگاه بنیانگذار امام خمینی(ره) و دیدار با اصحاب فرهنگ‌وهنر و کانون‌های فرهنگی‌وهنری شهرستان خمین از برنامه‌های مهم این سفر است.

وی بیان کرد: دیدار با سه پیشکسوت فرهنگ‌وهنر در شهرستان‌های اراک و خمین از دیگر برنامه‌های این سفر است.

حجت‌الاسلام دانشی همچنین با اشاره به سفر سیدعباس صالحی در عصر روز جمعه ۲۲ آذرماه به شهرستان ساوه گفت: دیدار با اصحاب فرهنگ‌وهنر، فعالان قرآنی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و برگزاری نشست خبری از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده در سفر وزیر ارشاد به ساوه است.

انتهای پیام