صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۳۹۳۲
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱

گروه اجتماعی ـ مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گراش از مرمت مسجد تاریخی «آخوند گراش» توسط یکی از خیرین این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، سید عفیف زندوی، مسئول میراث فرهنگی گراش امروز، 23 آذرماه با بیان خبر فوق گفت: طی یک تفاهم‌نامه، حاج علی علیپور یکی از خیرین شهرستان، مبلغ 2 میلیارد و 500 میلیون ریال به‌منظور مرمت مسجد تاریخی آخوند گراش اختصاص داده‌اند.
وی افزود: هم اکنون این مسجد با نظارت اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان گراش در حال مرمت است.
زندوی اظهار كرد: مسجد «آخوند گراش» یکی از قدیمی ترین مسجدهای به جا مانده از دوره صفویه در این شهرستان است و به شیوه شبستانی حیاط‌ دار و بدون ایوان ساخته شده‌است و دارای دو محراب، یکی در شبستان اصلی و دیگری در زیرزمین می‌باشد، که بر بالای محراب اصلی کتیبه‌ای سنگی نقش بسته‌ است.
مسئول میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گراش یادآور شد: این مسجد به شماره ۱۲۷۶۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام