صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۴۳۰۱
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳
طی 24 ساعت آینده؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد ــ نتایج جشنواره مدارس قرآنی جامعةالقرآن الکریم تا 24 ساعت آینده در تارنمای مؤسسه بارگذاری می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ نخستین جشنواره مدارس قرآنی کشور وابسته به مؤسسه جامعةالقرآن الکریم و اهل‌البیت(ع)، با هدف شناسایی استعدادهای برجسته قرآنی و ایجاد انگیزه میان دانش‌آموزان و مربیان در سه مرحله مدرسه‌‌ای، ‌غیرحضوری(مجازی) و کشوری در دهه سوم آبان‌ماه برگزار شد که نتایج بخش غیرحضوری پس از داوری در پایان هفته گذشته، تا 24 ساعت آینده در پایگاه اینترنتی مؤسسه به نشانی https://www.jqk.ir بارگذاری می‌شود.
بنابرگفته منیر روحی، مسئول روابط عمومی مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن‌الکریم «این جشنواره به صورت سراسری میان مدارس دور اول و دوم ابتدایی و متوسط دوره اول و دوم وابسته به جامعةالقرآن در رشته‌های ترجمه و مفاهیم و حفظ و ترتیل‌خوانی با سرفصل‌های مشخص از سوره‌ها و آیات کلام وحی برگزار شد که در مرحله مجازی و غیرحضوری این جشنواره هزار و 699 اثر ویدئویی منتخب با همکاری مدیران و مربیان قرآنی مدارس ضبط و به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از سوی هیئت داوران متشکل از 30 نفر مورد ارزیابی قرار گرفت».
یادآور می‌شود، جامعةالقرآن الکریم و اهل‌‌البیت(ع) ۳۸ مدرسه قرآنی دارد که منتخبان این جشنواره به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند که زمان برپایی آن متعاقباً از طریق این سایت اینترنتی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام