صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۴۴۰۹
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
معاون دفتر تبلیغات اسلامی:

گروه حوزه‌های علمیه ــ معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان اینکه مراکز علمی بیانیه گام دوم را جدی تلقی کنند گفت: مهم‌ترین کار این است که تمام حوزه‌های علمیه، پژوهشگران و مجموعه‌های حوزوی، این بیانیه را حداقل یک بار شبیه متن‌های درسی حوزوی مطالعه کنند.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، شامگاه یکشنبه، 24 آذرماه، در نشست «پژوهش و تمدن نوین اسلامی»، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب، متنی علمی، فاخر و قابل توجه است.

روستاآزاد افزود: این بیانیه مدت قابل‌توجهی وقت شریف مقام معظم رهبری را به خود اختصاص داده است و در عین اختصار، بسیار قابل توجه و از جامعیت خوبی برخوردار است.

وی گفت: در قدم اول، تمام افراد در مراکز علمی بایستی این بیانیه را جدی تلقی کنند؛ مهم‌ترین کار باید این باشد که تمام حوزه‌های علمیه، پژوهشگران و مجموعه‌های حوزوی، این بیانیه را حداقل یک بار شبیه متن‌های درسی حوزوی مطالعه کنند، همان طور که برخی از اساتید حوزه در سر کلاس خود این متن‌ها را تبیین و تشریح می‌کنند و متن ارزشمندی است که نیازمند تبیین و توضیح اساتید است که به دیده دقت به این بیانیه بنگریم.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: این بیانیه از دو هفت گانه‌ای تشکیل شده که یکی از گذشته انقلاب و موضوعاتی که به تعبیر رهبر معظم انقلاب بخشی از مفاخر انقلاب را برمی‌شمرند و در هفته گانه دوم نیز توصیه‌هایی را بیان می کنند که نسبت به تحقق این هفت توصیه تأکید دارند.

وی با اشاره به فرمایشاتی از رهبر معظم انقلاب در خصوص معنویت و اخلاق افزود: مقام معظم رهبری می‌فرمایند که معنویت و اخلاق جزو شعارهای فطری انقلاب است؛ ایشان در بیاناتی دیگر فرمودند که معنویت و اخلاق، نیاز اصلی جامعه است نه فرعی جامعه؛ همچنین تصریح کردند معنویت و اخلاق حالت جهت‌دهندگی به تمام حرکت‌های فردی و اجتماعی دارد.

انتهای پیام