صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۴۵۱۳
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۹

کانون خبرنگاران نبأ ــ رئیس اداره اوقاف و امورخیریه بردسکن گفت: در هشت ماه اول سال جاری، پنج مورد وقف توسط خیران نیک‌اندیش این شهرستان به ثبت رسیده است.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام غیرتمند، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه بردسکن، 25 آذرماه، گفت: از ابتدای سال تاکنون توسط خیران نیک‌اندیش بردسکنی، پنج مورد وقف شامل آب و اراضی با نیت‌های تأمین هزینه‌های جاری مسجد جواد‌الائمه(ع) بردسکن، هزینه‌های فرهنگی بقعه امامزاده سیدهاشم(ع) روستای سرنخواب، توسعه محوطه امامزاده میربابه(ع) روستای زیرک‌آباد و تأمین هزینه‌های دفن اموات اهالی روستای علی‌آباد کشمر به ثبت رسیده است.
وی ارزش این موقوفات را 200 میلیون ریال اعلام و بیان کرد: برنامه‌ریزی دقیق و شفاف‌سازی درآمد موقوفات از جمله فعالیت‌های ما است که تمام تلاش ما بر این است که نیازمندان از عواید و درآمد موقوفات نیز بهره‌مند شوند.
رئیس اداره اوقاف و امور‌خیریه بردسکن با اشاره به نیاز این شهرستان به وقف قرآنی، گفت: وقف به عنوان پشتوانه مالی و معنوی در توسعه این‌گونه فعالیت‌ها بسیار مؤثر است.
وجیهه تیموری
انتهای پیام