این مسئول به رشد 56 درصدی میزان جمعآوری زکات طی سالجاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته و نیز رشد 102 درصدی میزان تحقق برنامههای مدون حوزه شورای زکات شهرستان اشاره کرد و گفت: این امر نشان از تلاش بیوقفه مسئولان مربوطه در این حوزه است.
فرماندار سلطانیه با تاکید بر رعایت موازین شرعی و اداری در حفظ و هزینهکرد اعتبارات دولتی به عنوان بیتالمال، از تمامی اعضای شورای اداری شهرستان، بخشداران، شوراهای اسلامی و دهیاران خواست تا درجهت تحقق سیاستهای شورای زکات شهرستان با جدیت وارد عمل شوند.
وی یادآور شد: مسئولان دبیرخانه شورای زکات باید برای برگزاری دورههای آموزشی ویژه کارکنان دولت در شهرستان، نسبت به فرهنگسازی و بالا بردن میزان آگاهی قاطبه افراد از اهمیت و وجوب فریضه زکات و و سایر شرعیات اقدام جدی به عمل آورند.
رحمانی یکی از آسیبهای حوزه زکات و فرائض این چنینی را عدم آگاهی برخی از مردم از چگونگی و جوانب آنها دانست و تاکید کرد: جامعه روحانیت باید با بهرهگیری از تریبونهای در اختیار خود در سطح مساجد و ...، همگان را از آثار و برکات زکات آگاه کنند.
فرماندار سلطانیه به تشریح اهمیت زکات از منظر دین مبین اسلام پرداخت و گفت: اسلام زکات را همتراز با فریضه نماز دانسته و به همین دلیل نیز قومها و امتهایی که از پرداخت آن غافل شدهاند، بهطور چشمگیر متضرر شده و براساس موازین سایر ادیان نیز شاهدیم که زکات، غیر از اسلام در سایر ادیان و مذاهب نیز تاکید شده است.
رحمانیهزاررود ادامه داد: دبیرخانه شورای زکات باید با بهرهگیری از ظرفیت موثر شبکههای مجازی نسبت به آگاهسازی عامه مردم در زمینه چگونگی پرداخت زکات، اهمیت و فوائد آن اقدام جدی به عمل آورد.
فرماندار سلطانیه تصریح کرد: امروزه با توجه به اینکه جنگ نرم و حملات روانی برای سمپاشی اذهان عمومی ایرانیان از سوی دشمن بهکار گرفته شده است، بایستی مسئولان مربوطه بهویژه ارگانهای فرهنگی – مذهبی هوشیارانه و با بهرهگیری از امکانات به روز در حوزه ارتباطی نسبت به خنثیسازی اهداف شوم دشمنان حرکت کنند.
وی یکی از ظرفیتهای مهم فرهنگسازی و ارتقای شاخصهای عملکردی حوزه زکات را دهیاریها و شوراهای اسلامی دانست و افزود: بخشداریها باید به این موضوع توجه ویژهای داشته باشند.
انتهای پیام