صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۶۷۱۵
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۷

گروه فرهنگی ـ مستند «ورزشکاران انقلابی در جبهه قهرمانی» با محوریت تلاش‌های ورزشکاران لرستانی برای احداث پل معلق منطقه سیل‌زده ملاوی، تولید شبکه افلاک لرستان به جشنواره کشوری فیلم عمار راه یافت.

به گزارش ایکنا از لرستان، مستند «ورزشکاران انقلابی در جبهه قهرمانی» با محوریت تلاش‌های ورزشکاران لرستانی در رشته‌های کوهنوردی، نجات غریق و کاناپولو با محوریت احداث پل معلق منطقه سیل‌زده ملاوی، تولید شبکه افلاک لرستان، به کارگردانی و تهیه‌کنندگی زینب فیضی و تصویربرداری ایرج معتمدی، به بخش مسابقه جشنواره کشوری فیلم عمار راه یافت.

در این مستند گزارشی، تلاش‌های جمعی از ورزشکاران خصوصا صبا رحمتی، دارنده مدال طلای کاناپولو آسیا و ریسک از دست دادن جان خود برای احداث پل معلق برای ساکنان منطقه ملاوی به تصویر کشیده می‌شود.

گفتنی است که زینب فیضی در سال ۹۶ با ارائه اثر «راهی که ادامه دارد» در جشنواره عمار در بخش فیلم ما حائز عنوان شده است.

انتهای پیام