صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۹۵۸۶
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۰

گروه فرهنگی _ طبق مصوبه شورای شهر ارومیه و به پیشنهاد شهردار، خیابان امام ۲ این شهرستان به نام سردار سلیمانی تغییر نام داد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، محمد حضرت‌پور، شهردار ارومیه روز ۱۳ دی ماه ساعتی پس از شهادت سردار سلیمانی، مطرح کرد که یکی از خیابان‌های ارومیه به نام این شهید بزرگوار نام‌گذاری خواهد شد.

پس از این وعده شهردار، روز شنبه برابر با ۱۴ دی ماه شورای شهر ارومیه جلسه‌ای ترتیب داده و در آن جلسه تصویب کردند که خیابان امام ۲ ارومیه به نام سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی نام‌گذاری و همچنین در یکی از ابنیه‌های موجود در همان فضای آزاد سازی شده لشکر ۶۴ ، بنیاد فرهنگی به نام آن شهید والامقام تاسیس شود.
پس از این مصوبه، در اسرع وقت و روز گذشته، ۱۶ دی ماه، تابلوی منقش به اسم سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بر ابتدای خیابان امام ۲ نقش بست.

گفتنی است، خیابان سردار سلیمانی ارومیه در محل زمین‌های آزاد شده لشکر ۶۴ ارومیه قرار دارد که زمانی محل استقرار سربازان و مبارزان راه آزادی پادگان لشکر ۶۴ ارومیه بوده است.

انتهای پیام