صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۹۸۹۶
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۳

گروه جامعه ــ هیئت رزمندگان اسلام به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا(س) از ۱۶ دی‌ماه، به مدت پنج شب بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) برنامه‌ اجرا می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ کم‌کم به ایام فاطمیه و شهادت مادر مهربان امت، حضرت فاطمه زهرا(س) نزدیک می‌شویم. بر این اساس هر ساله در ایام فاطمیه دو دهه برنامه عزاداری در سراسر کشور برگزار می‌شود.
 
هیئت رزمندگان اسلام نیز به مناسبت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت زهرا(س) برنامه‌ای را تدارک دیده که از دوشنبه ۱۶ دی‌ماه، به مدت پنج شب بعد از نماز مغرب و عشا در مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) آغاز شده است.

در این پنج شب، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان سخنرانی و مهدی سلحشور، محمدحسین پویانفر، نریمان پناهی، مهدی رسولی، ابوذر بیوکافی مداحی می‌کنند.
 
مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) در خیابان قزوین، پل امامزاده معصوم(ع)، اوایل خیابان شهیدان حسنی، کوچه شهید راسخ قرار دارد.
 
انتهای پیام