صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۱۰۶۶
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰

گروه سلامت ــ رئیس دانشگاه زابل با اشاره به ریزش سقف بیمارستان شهرستان زهک، گفت: ریزش این سقف هیچ آسیبی در پی نداشته است.

هادی میرازایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در گفت‌وگو با ایکنا؛ در رابطه با ریزش سقف بیمارستان شهرستان زهک در استان سیستان و بلوچستان و انتشار گسترده فیلم آن در فضای مجازی، اظهار کرد: این بیمارستان ۸۰ تخت‌خوابی که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زابل است، از سوی وزارت مسکن و شهرسازی ساخته و تحویل وزارت بهداشت شد؛ ساختمان این بیمارستان در سال ۹۳ به اتمام می‌‎رسد و در سال ۹۴ از سوی وزیر وقت بهداشت افتتاح می‌شود.

وی افزود: شهرستان زابل از یک خشکسالی بیست‌ساله رنج برده و سال‌ها است که باران زیادی در آن نباریده است؛ از آن زمان تاکنون هم وضعیت و شرایط بیمارستان در برابر باران هم برای ما معلوم و مشخص نبوده است. ما هم اطلاعاتی در این راستا نداشتیم، چرا که وزارت مسکن آن را آماده کرده و به وزارت بهداشت تحویل داده بود؛ سال گذشته یک بارندگی مختصر وجود داشت، اما اتفاقی نیفتاد و خسارتی مشاهده نشد، پس از سال‌ها طی سه روز اخیر بارندگی شدیدی این استان را در برگرفت و متأسفانه تأثیر خود را بر این بیمارستان نیز گذاشت.

میرزایی بیان کرد: در زمان ساخت ممکن است سطح ایمنی این بیمارستان را چک کرده باشند، اما هوای اینجا به ویژه در تابستان بسیار گرم است و ممکن است عایق پشت بام دچار خرابی شده باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: پرسنل بیمارستان بلافاصله پس از مشاهده چکه سقف بیمارستان، آن قسمت از بیمارستان را تخلیه کرده و در زمان ریزش سقف هیچ فرد بیماری در زیر آن نبوده است، لذا در ویدیوی منتشر شده، این ادعا که فردی زیر این سقف بوده و مصدوم شده کاملاً کذب است؛ این فرد تکه‌ای از سقف کاذب را نشان می‌دهد که بر سر بیمار فرود آمده است، در حالیکه اگر چنین چیزی واقعیت داشت، بیمار دچار ضربه مغزی می‌شد.

میرزایی بیان کرد: هیچ بیماری در اثر ریزش سقف آسیب ندیده، چرا که تدابیر لازم برای تخلیه آن قسمت اندیشیده شده بود.

وی یادآور شد: خوشبختانه در این قسمت سیستان و بلوچستان سیل نیامده و آب جاری هنوز در حد سیل نیست، و عمده خسارت در قسمت جنوب استان است، با این حال ما در حال آماده باش هستیم و پدافند غیرعامل را برای مقابله با سیل فعال کرده‌ایم.

به گزارش ایکنا، این اولین بار نیست که در اثر حوادث طبیعی مشکلاتی برای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نوساز به وجود می‌آید. در زمین‌لرزه ۷.۳ ریشتری کرمانشاه در سال ۹۶ هم خسارت‌های زیادی به برخی بیمارستان‌های نوساز که تازه به بهره‌برداری رسیده بودند وارد شد که آن زمان مسئولان وقت وزارت بهداشت، پیمانکار و وزارت مسکن و شهرسازی را مقصر این موضوع قلمداد کردند.
انتهای پیام