صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۱۸۶۴
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳

گروه اجتماعی ــ ایستگاه رسانه‌ای و هنری جمع‌آوری کمک برای مناطق سیل‌زده سیستان‌و‌بلوچستان در یاسوج آغاز به کار کرد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، ایستگاه رسانه‌ای و هنری جمع‌آوری کمک برای مناطق سیل‌زده سیستان‌و‌بلوچستان از ساعت ۱۰ صبح امروز، 25 دی‌ماه در فلکه ساعت یاسوج آغاز به کار کرد.

هلال احمر، شهرداری یاسوج، حوزه هنری کهگیلویه‌و‌بویراحمد و خانه مطبوعات در این راستا فعالیت دارند. همچنین هنرمندان با هدف جذب کمک برای مناطق سیل‌زده در این ایستگاه فعالیت خواهند کرد.

پوشش این ایستگاه طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه خواهد بود. خبرگزاری‌ها، سایت‌ها و روزنامه‌های استان نیز به پوشش این ایستگاه خواهند پرداخت.

یادآور می‌شود، همه ساله رسانه‌های استان کهگیلویه‌و‌بویراحمد برای مناطق درگیر سیل‌ و زلزله با برپایی چادر، کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم را جمع‌آوری می‌کنند.

انتهای پیام