صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۲۹۰۰
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲

گروه اجتماعی ــ طرح احداث مجتمع آموزشی «شهید سپهبد سردار قاسم سلیمانی» با زیربنای ۹ هزار مترمربع در یزد رونمایی شد.

به گزارش ایکنا از یزد، طرح احداث مجتمع آموزشی «شهید سپهبد سردار قاسم سلیمانی» با زیربنای 9 هزار مترمربع در یزد در حاشیه نشست شورای آموزش و پرورش استان یزد 29 دی ماه با حضور محمدعلی طالبی، استاندار یزد رونمایی شد.

جواد ذاکر، مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد در این نشست ضمن گرامیداشت یاد شهید سردار سلیمانی اظهار کرد: به منظور بزرگداشت این شهید والامقام مجتمع آموزشی در خیابان سیدگلسرخ یزد به نام این شهید احداث خواهد شد.

وی بیان کرد: این مجتمع آموزشی با زیربنای نه هزار و 525 مترمربع و در 36 کلاس احداث خواهد شد که به نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده است.

محمدعلی طالبی، استاندار یزد نیز در این نشست با اشاره به برگزاری جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان گفت: این جشنواره از اقدامات خوبی است که باعث فرهنگسازی هر چه بیشتر در حوزه کارهای خیر می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری این جشنواره دیگران را نیز تشویق به مشارکت برای انجام فعالیت‌های خیر می‌کند و ان‌شاءالله با مشارکت مردم و همچنین کمک‌های دولتی کمبود مدارس و دیگر موارد حوزه تعلیم و تربیت رفع شود.

استاندار یزد بیان کرد: در صورتی که چند خیر با یکدیگر بویژه پروژه مشارکتی حضور داشته باشند قطعا ثمرات بیشتری خواهد داشت اما در استان یزد عمدتا خیرین به صورت جداگانه فعالیت دارند که امیدواریم در این زمینه نیز شاهد همکاری بیشتر خیران ارجمند باشیم.

عباسعلی دانافر، مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست گفت: دانش آموزان باید در ساحت‌های شش گانه سند تحول بنیادین تربیت شوند و نباید دانش آموزان را فقط بر مبنای حافظه محوری و گرفتن مدرک تربیت کرد.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش آمادگی دارد در مسیر تعلیم و ترییت شش ساحت‌ دانش آموزی در مسیر اقتصاد دانش بنیان قدم بر دارد که در این زمینه برنامه‌هایی در دستور کار قرار دارد.

یادآور می‌شود در پایان این نشست از اعضای شورای آموزش و پرورش استان به مناسبت بزرگداشت هفته شوراها تجلیل شد.

انتهای پیام