صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۷۹۸۶۵
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱

به همت کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی، ارزیابی مدیران سطوح مختلف اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی و فرمانداری ارومیه برگزار شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان، ۳۰ بهمن ماه، به همت کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی، ارزیابی مدیران سطوح مختلف اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی و فرمانداری ارومیه در محل مجتمع پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی استان برگزار شد.
امین رستم‌زاده، رئیس جهاد دانشگاهی آذربایجان‌غربی با اشاره به بخشنامه سال ۹۶ سازمان امور استخدامی مبنی بر الزامی شدن ارزیابی شایستگی مدیران و کارمندان دستگاه‌های اجرایی کشور اظهار کرد: فرایند ارزیابی شایستگی‌ها در دو زمینه عمومی و تخصصی توسط کانون‌های شایستگی بررسی می‌شود.
وی گفت: براساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند شایستگی‌های عمومی مدیریتی کارمندان و مدیران سطوح مختلف خود را براساس شرایط مندرج در برنامه آموزش و تربیت مدیران آینده دستگاه‌های اجرایی قبل از انتصاب و یا ارتقاء به سطوح بعدی مدیریتی از طریق کانون ارزیابی مورد سنجش قرار دهند.
رییس جهاد دانشگاهی آذربایجان‌غربی افزود: این ارزیابی‌ها در راستای اجرای ماده ۴ تصویب نامه مورخ 5/9/1393 شورای عالی اداری و دستورالعمل نحوه ارزیابی و توسعه شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای موضوع بخشنامه ۱۶۵۷۳۶۳ مورخ 4/11/1396 به جهاد دانشگاهی از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور واگذار شده است.
وی ادامه داد: افرادی که حد نصاب امتیازات در هر شایستگی را در فرآیند کانون ارزیابی کسب کنند گواهی شایستگی عمومی مدیران حرفه‌ای دریافت می‌کنند.
رستم‌زاده گفت: از مهمترین مزایای استفاده از کانون ارزیابی و توسعه منابع انسانی می‌توان به اطمینان از شایستگی افراد در پست‌های کلیدی فعلی سازمان، ایجاد شرایط جذب و ادامه خدمت مدیران مستعد، بستری برای برنامه‌ریزی جانشینی با شناخت پتانسیل‌های موجود، ایجاد فضای رشد و یادگیری در سازمان، رقابت سالم و مبارزه با روزمرگی و یکنواختی در داخل سازمان، ايجاد بانک اطلاعاتی در خصوص استعدادها و توانمندی‌های افراد، تعيين نيازهای آموزشی و سرمايه‌گذاری آموزشی هدفمند، تسهيل جابه‌جايی و چرخش شغلی در سطوح مختلف، ايجاد بستر استفاده مؤثر از مديران فعلی و ترويج فرهنگ شايسته سالاری اشاره کرد.
وی افزود: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاد دانشگاهی به عنوان مرکز مجاز مصوب و قانونی اقدام به برگزاری کانون‌های مختلف برای وزارت‌خانه‌ها و سازمان‌ها در سطح استان‌های مختلف کرده و با توجه به گستره ملی این نهاد بستر لازم برای سنجش شایستگی مدیران را با همکاری همدیگر فراهم کرده است.

انتهای پیام