وی افزود: مردم با قدوم الهی که برمیدارند و رأی میدهند، دشمنان را مأیوس میکنند؛ راهپیماییها، خیلی ارزشمند است ولی انتخابات، پشتوانه قویتر برای نظام است زیرا همه دنیا میدانند در ایران احزاب و رقابت وجود دارد و وقتی دولت آراء را اعلام کند دنیا میپذیرند زیرا ماحصل رقابتی جدی است.
این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: وقتی دشمنان ببینند مردم از نظام خود حمایت میکنند از نابود کردن کشور مأیوس و ناامید میشوند، لذا انتخابات همان طور که رهبری فرمودند تضمینکننده امنیت کشور و سبب یاس دشمن است.
وی تاکید کرد: اصولا اقتدار یک ملت به انتخابات است و وقتی انتخابات، قوی باشد و 50 درصد به بالا مشارکت کنند، نشانه اقتدار نظام است.
فقیهی با بیان اینکه حضور در انتخابات وظیفه شرعی، ملی و قانونی است تصریح کرد: همه مردم ایران به عنوان شهروند و کسانی که امنیت میخواهند و به کشور علاقه دارند باید در انتخابات حضور یابند.
وی افزود: برخی با حاشیهسازی و بیان مطالبی سبب دلسردی مردم برای حضور در انتخابات شدهاند ولی مردم باید منفعت خود را در نظر بگیرند؛ منفعت مردم در گرو امنیت و اقتدار نظام، اقتدار نیروهای مسلح و رهبری است.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در رای دادن باید نکاتی را رعایت کنیم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند به کسی رای دهید که مومن و متدین باشد؛ به احکام شرعی متعبد باشد؛ اهل غیبت و تهمت، دروغگویی و وعدههای فریبدهنده نباشد. کسی که به جای پرداختن به طرحهای خود به بدی دیگران میپردازد، نشانه ایمان و دین ضعیف فرد است.
وی افزود: کسانی که تخریب و بدگویی دیگران میکنند، ایمان ضعیفی دارند و نباید به این افراد رای دهیم؛ اگر کسانی لیاقت دارند به جای تخریب دیگران، طرحهای خود و کارهای خوب را بیان میکنند؛ کسی که میلیاردها تومان برای انتخابات تبلیغ کرده و وعدههای نادرست میدهد نباید منتخب باشند.
فقیهی بیان کرد: مسئله دیگر این است که به کسی رأی دهیم که واقعا معتقد به انقلاب باشد؛ ممکن است کسی متدین هم باشد، ولی انقلاب را قبول نداشته و شجاع هم نباشد و به دشمنان اعتماد کند؛ چنین افرادی لیاقت رفتن به مجلس ایران را ندارند.
استاد حوزه افزود: باید به کسی رأی دهیم که روحیه جهادی داشته و طرفدار عدالت هم باشد؛ باید دنبال افرادی با این ویژگیها باشیم و با قصد قربت در رای دادن شرکت کنیم.
انتهای پیام