وی بیان کرد: اگر ما پس از شهادت سردار سلیمانی سخن از انتقام میگوییم، این انتقام یکزمان با در هم کوبیدن پایگاه عینالاسد و پایتخت نظامی امریکا رخ میدهد، زمان دیگر کاری میکنیم که ناوگانهای هواپیمابر امریکا در فاصلهٔ زیادی از ما مستقر شوند و جرأت نزدیک شدن به ما را نداشته باشند، در زمانی دیگر نیز این انتقام در روزهایی مانند ۲۲ بهمن، روز قدس و روز انتخابات از دشمن گرفته خواهد شد.
آیتالله عابدینی ضمن اشاره به این موضوع که حضور مردم در انتخابات نوعی انتقامگیری از دشمنان است، بیان کرد: معتقد هستیم بهترین، سختترین و مهم ترین انتقام از دشمن این است که کاری کنیم دشمنان ما از منطقه دور شوند و جرأت نکنند در کشورهای اسلامی حضور داشته باشند؛ بیشک حضور پرشور در انتخابات زمینه فرار دشمن از منطقه را به وجود میآورد.
امام جمعه قزوین در پایان با تأکید بر اقتدار ایران اسلامی در دنیا، بیان کرد: اقتدار ما در پایبندی به پیشوا، امام، رهبر و ولیفقیه ادامه پیدا خواهد کرد. آهنگ حرکت رهبر ما انقلابیترین و پیشرو ترین و متمدنانهترین آهنگ است و اگر با این آهنگ حرکت کنیم دشمن به ذلت میافتد و دوستان ما در سراسر جهان سربلند و پیروز خواهند شد.
انتهای پیام