صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۳۴۱۰
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۱

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: ویروس کرونا از طریق مادر باردار به جنین و یا از طریق شیردهی به نوزاد منتقل نمی‌شود.

افشین دلشاد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان شمالی،  با بیان اینکه مادران باردار جزو گروه‌های پرخطر محسوب می‌شوند، گفت: اما نگرانی بابت انتقال ویروس کرونا از طریق مادر به جنین و یا شیردهی وی به کودکش، وجود ندارد.

دلشاد ضمن تاکید بر رعایت مسائل بهداشتی، اظهار کرد: با توجه به اینکه مادران باردار جزو گروه پرخطر محسوب می‌شوند، نسبت به سایر افراد بیشتر باید نکات بهداشتی را رعایت کرده و تا جای ممکن از منزل خارج نشوند.

وی ادامه داد: مادر مبتلا به کرونا و یا مشکوک به این بیماری برای شیردهی باید پس از شست و شوی دست‌ها و زدن ماسک، در حین شیر دادن سر خود را بچرخاند و پس از اتمام، نوزاد را از مادر جدا کنند.

این مسئول با بیان اینکه از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه به تمام دستگاه‌های اجرایی نامه‌ای در ارتباط با وضعیت مادران باردار ارسال شده است، خاطرنشان کرد: کارمندانی که باردار هستند به صورت دور کاری خدمت کنند، مرخصی استعلاجی بروند و یا اگر مانند کارمندان بانک در مراکز پر تردد خدمت می کنند، حوزه کاری آن‌ها تغییر یافته و به بخش کم رفت و آمد منتقل شوند.

دلشاد یادآور شد: مادران باردار نیز مانند سایر افراد نکات بهداشتی توصیه شده از جمله شست و شوی مکرر دست‌ها و پرهیز از حضور در اماکن پر ازدحام را رعایت کنند.

 

انتهای پیام