صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۳۹۹۷
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۰

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از اختصاص ۴۰۰ میلیون تومان برای پیشگیری از بیماری کرونا خبر داد و گفت: لوازم بهداشتی با اولویت به بیماران صعب‌العلاج، سالمندان، مادران باردار و شیرده و سپس سایرین توزیع می‌شود.

هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان، در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، با اشاره به اینکه حفظ سلامت اقشار مختلف جامعه و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: 400 میلیون تومان اعتبار برای پیشگیری از بیماری ویروس کرونا و تهیه اقلام بهداشتی برای مددجویان در معرض ابتلا اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: این مبلغ با رعایت اولویت برای تهیه اقلام بهداشتی برای بیماران خاص و صعب‌العلاج، سالمندان زمین‌گیر، بیماران زمینه‌ای، مادران باردار و شیرده و در نهایت برای افراد دیگر هزینه می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان، الکترونیکی کردن خدمات امداد به منظور کاهش حجم مراجعات، تماس تلفنی مددکاران با سالمندان و افراد بیمار و ارائه آموزش‌های لازم برای آنان‌، تعطیلی جلسات آموزشی و توقف اردوهای فرهنگی، تفریحی و زیارتی و اطلاع‌رسانی پیامکی برای انتشار توصیه‌های بهداشتی را از جمله اقدامات این نهاد برای پیشگیری از بیماری کرونا برشمرد‌.

این مسئول به اقدامات پیشگیرانه از این بیماری در بین کارکنان و مددجویان اشاره کرد و گفت: علاوه بر پیش‌بینی و تجهیز ادارات به اقلام بهداشتی و ارائه آموزش‌های لازم، رعایت بهداشت فردی و جدی گرفتن توصیه‌های وزارت بهداشت ضروری است‌.

صفری یادآور شد: با بسترسازی انجام شده 36 خدمت مورد نیاز مددجویان تحت حمایت با هدف کاهش بار مراجعات به دفاتر کمیته امداد و تسریع در روند خدمت‌رسانی به ولی‌نعمتان این نهاد به صورت الکترونیکی ارائه می‌شود.

وی همچنین به میلاد با سعادت حضرت علی (ع) اشاره کرد و افزود: حقیقتا مددکاری واقعی را می‌توان در سیره، سبک و روش این امام بزرگوار مشاهده کرد و امیرالمومنین (ع) در حوزه یتیم‌نوازی، رسیدگی به احوال نیازمندان با حفظ عزت و کرامت انسانی و در حوزه کار و تلاش، حرکت جهادی به معنای حقیقی کلمه نمونه و الگو بودند.

انتهای پیام