صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۸۷۷۱
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۸

امام جمعه بخش مرکزی یزد به سؤالاتی در زمینه «حکم پوشیدن دستکش در نماز در شرایط شیوع کرونا» و «حکم استفاده از محلول‌های ضدعفونی کننده حاوی الکل از نظر پاکی و نجاست» پاسخ داد.

به گزارش ایکنا از یزد، اسلام دین بهداشت و سرتاسر احکام اسلامی و معارف دینی ما مملو از آموزه‌های بهداشتی است و باید در هر زمانی بهداشت را رعایت کنیم و اکنون که این ویروس منحوس کرونا شایع شده، به نحو شایسته رعایت می‌شود و رعایت بهداشت در شرایط فعلی یک ضرورت خاص و با برطرف شدن آن یک ارزش اسلامی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد کاظم مدرسی، امام جمعه بخش مرکزی یزد و استاد حوزه به سؤالاتی در زمینه «حکم پوشیدن دستکش در نماز در شرایط شیوع کرونا»، « حکم استفاده از محلول‌های ضد عفونی کننده حاوی الکل از نظر پاکی و نجاست» پاسخ داد.

در لینک زیر پاسخ این پرسش قابل شنیدن است:

«حکم پوشیدن دستکش در نماز در شرایط شیوع کرونا» و «حکم استفاده از محلول‌های ضد عفونی کننده حاوی الکل از نظر پاکی و نجاست»

انتهای پیام