صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۹۹۶۶
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰

جشنواره قرآنی سوره مبارکه یاسین با عنوان «هفت دقیقه تا آرامش» برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ جشنواره قرآنی سوره مبارکه یاسین با عنوان «هفت دقیقه تا آرامش» (هر روز با یاسین در هفت دقیقه) ویژه تمامی اعضای خانواده‌ها برگزار می‌شود.

این جشنواره در بخش‌های حفظ سوره مبارکه یاسین، تفسیر مفاهیم آیات سوره مبارکه یاسین، خوشنویسی و طراحی و نقاشی یک آیه یا چند آیه از سوره یاسین، مسابقه بهترین عکس از محافل قرآنی خانوادگی، روان‌خوانی سوره مبارکه یاسین به همت مرکز افق آستان مقدس حضرت علی‌بن جعفر(ع) قم برپا خواهد شد.

علاقه‌مندان برای حضور در رشته‌های هنری تا 28 فروردین‌ماه فرصت دارند تا آثارشان را از طریق پیام‌رسان ایتا به نشانی ادمین quran_aliebnejafar ارسال کنند. همچنین زمان شرکت در مسابقه در رشته‌های مفاهیم و حفظ سوره مبارکه یس تا ۲۵ فروردین‌ماه تمدید شد. آزمون‌ شفاهی به صورت مجازی برگزار و زمان دقیق آن متعاقباً اعلام می‌شود.

انتهای پیام