صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۰۱۱۶
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳

جادوی دژ به قلم جعفر توزنده جانی در انتشارات مدرسه منتشر و روانه بازار نشر شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی انتشارات مدرسه، رمان نوجوان «جادوی دژ» بر اساس داستان زندگی شخصیت معروف ایرانی، میر مهنا نوشته شده و انتشارات مدرسه آن را به تازگی روانه بازار نشر کرده است.
 
در مقدمه کتاب آمده است: میرمهنا دزد دریایی معروف در زمان کریم خان زند بود که وارد مبارزه با هلندی‌ها شد. پدرش حاکم ریگ بود و آن زمان دو کمپانی خیلی معروف در خلیج فارس فعالیت می‌کردند. کمپانی هند شرقی که مال انگلیسی‌ها بود و هلند شرقی مال هلندی‌ها. در واقع هلند‌ها برای رقابت با انگلیسی‌ها و کمپانی هند شرقی، کمپانی هلند را راه‌اندازی کردند و با پدر میرمهنا وارد مذاکره شدند و جزیره خارک را در اختیار خودشان گرفتند. برای همین مسئله میر مهنا وارد مبارزه شد و قدرت را در بندر ریگ به دست گرفت و هلندی‌ها را از جزیره خارک بیرون کرد. 
 
اما آنچه که معروف است، میر مهنا در آن زمان به کشتی‌ها در خلیج فارس حمله می‌کرد و غنائمش را به دست می‌گرفت. یک بار به کشتی انگلیسی که آن زمان در بندرعباس تجارت خانه داشتند و مردم هم دل خوشی از آن‌ها نداشتند حمله کرد و تجارت خانه آن‌ها را هم به آتش کشید. تمام این اتفاقات دست به دست هم دادند و از میر مهنا شخصیت تاریخی ساختند. 
 
جعفر توزنده‌جانی نویسنده، این اثر را بر اساس زندگی میر مهنا رمان جادوی دژ را نوشته و بیشتر به جنبه داستانی توجه کرده تا تاریخی و مطالبی را نیز برای جذابیت داستانی به آن افزوده که در زندگی میر مهنا نبوده است.
 
«جادوی دژ» با ۱۹۲ صفحه در فروشگاه‌های سراسر کشور و فروشگاه آن لاین انتشارات مدرسه به نشانی www.enma.ir در اختیار مخاطبان قرار دارد.
انتهای پیام