صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۰۶۷۹
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸

فعالیت جهادی 120 روحانی روانشناس با مدرک کارشناسی ارشد و دکترا، که از جانب کمیته روانشناسی ستاد مبارزه با کرونا در حوزه علمیه سازماندهی شده‌اند، نمونه‌ای از فعالیت تأثیرگذار جهادی با پشتوانه علمی و قانونی است.

حجت‌الاسلام رضا مهکام، دکترای روانشناسی و مدیر کمیته روانشناسی ستاد مبارزه با کرونا در حوزه علمیه، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: گروه جهادی روانشناسان حوزه علمیه از حدود سه سال قبل به منظور ارائه خدمات روانشناسی در مواکب اربعین آغاز به کار کرد و با توجه به استقبال زائران و تجربه موفق، در جریان سیل خوزستان نیز به ارائه خدمت پرداخت.

وی در ادامه گفت: از حدود 40 روز قبل با مشاهده وضعیت بیماران بیمارستان فرقانی قم، تصمیم گرفتیم که گروه جهادی روانشناسان را برای حضور در بیمارستان‌ها آماده کنیم تا بیماران و خانواده‌های بیماران را به منظور کاهش تبعات روانی ناشی از بیماری مورد مشاوره قرار دهند. این موضوع را با آیت‌الله اعرافی، رئیس حوزه علمیه، مطرح کردیم و ایشان مدیریت کمیته روانشناسی در ستاد مبارزه با کرونای حوزه علمیه را به بنده سپردند و با حکم ایشان توانستیم مکاتبات با بیمارستان‌ها را آغاز کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهکام ابراز کرد: در حال حاضر، گروه جهادی روانشناسان از حدود 120 طلبه روانشناس، که همگی تحصیلات کارشناسی ارشد یا دکترا دارند، تشکیل شده است و این افراد در قالب پنج کارگروه و در سه نوبت صبح، ظهر و شب به ارائه خدمت فی سبیل‌الله می‌پردازند. تاکنون بیش از پنج هزار و 700 نفر توسط روانشناسان جهادی ویزیت شده‌اند.

مدیر کمیته روانشناسی ستاد مبارزه با کرونا در حوزه علمیه اظهار کرد: نخستین کارگروه، با حدود 30 عضو به ارائه خدمت سه نوبته در بیمارستان‌های قم، کاشان و تهران مشغول است، کارگروه دوم به ارائه خدمات روانشناسی برای خانواده‌های بیماران اهتمام دارد و کارگروه سوم در آرامستان‌‌ها به صحبت با غسال‌ها و خانواده‌های متوفی می‌پردازد. کارگروه چهارم، در مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات شرعی(با شماره تلفن 096400) به پاسخگویی تلفنی سؤالات روانشناسی درباره کرونا مشغول است و کارگروه پنجم نیز به تولید محتوا و پشتیبانی علمی برای چهارگروه می‌پردازد.

عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در پایان با تقدیر از تلاش کادر درمانی، پزشکان و پرستاران در سراسر کشور، بیان کرد: نیروهای جهادی این روزها در کنار کادر درمانی و مردم ایران به انجام خدمت مشغول شدند و خود از گزند بیماری مصون نماندند. در گروه جهادی روانشناسان نیز سه نفر تاکنون به کرونا مبتلا شدند اما با لطف خداوند، پس از اینکه خود را قرنطینه خانگی کردند، حالشان رو به بهبود است.

انتهای پیام