صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۰۶۸۶
تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳

معاون هنری حوزه هنری علی‌محمد مودب را به عنوان دبیر هنری بخش شعر و حسینعلی جعفری را به عنوان دبیر هنری بخش داستان دوازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب معرفی کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپهر سوره هنر، مجدالدین معلمی، معاون هنری حوزه هنری در احکامی جداگانه دبیران هنری دو بخش اصلی جشنواره شعر و داستان انقلاب را معرفی کرد. بر اساس این احکام علی محمد مودب مسئولیت دبیری هنری بخش شعر و حسینعلی جعفری مسئولیت دبیری هنری بخش داستان این رویداد ادبی را برعهده گرفتند.

علی‌محمد مودب، متولد سال ۱۳۵۵ در تربت جام، شاعر و نویسنده است. مجموعه‌های «دست خون»، «سفر بمباران»، «الف‌های غلط»، «عاشقانه‌های پسر نوح»، «مرده‌های حرفه‌ای»، «دروغ‌های» و... تاکنون از وی به چاپ رسیده است.

حسینعلی جعفری نیز متولد ۱۳۴۷ در ساری و دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی است. «الو!... لیلی»، «دقیقاً نیمه شب»، «افرا»، «من سرباز هخامنشی بودم»، «ساعت‌ها همه خوابند» و... عناوین آثاری است که از این نویسنده به چاپ رسیده است.

یادآور می‌شود؛ مهلت ارسال اثر به این رویداد ادبی تا پایان اردیبهشت امسال اعلام شده  فراخوان و جزئیات شرکت در این رویداد ادبی در سایت www.artfest.ir قرار دارد. دوازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب به همت مؤسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر و مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری برگزار می‌شود.

انتهای پیام