صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۱۲۵۳
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۱

مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: تاکنون ۱۲ هزار خانوار آسیب‌دیده از کرونا در سطح استان شناسایی‌ شده‌اند و برنامه‌ریزی عملیاتی برای رفع مشکلات آنان در حال انجام است.

به گزارش ایکنا از یزد، به نقل از روابط‌عمومی کمیته امداد، محمد شجاعان، مدیرکل کمیته امداد استان یزد، با بیان اهمیت مشارکت خیران در تحقق اهداف رزمایش کمک به نیازمندان آسیب‌دیده از کرونا اظهار کرد: قرارگاه رزمایش استانی کمک به نیازمندان طبق منویات مقام معظم رهبری برای کمک ویژه به اقشار آسیب‌دیده از کرونا و محرومان در استان یزد تشکیل شد.

وی با اشاره به اینکه وظایف هرکدام از اعضا برای تسریع در خدمت‌رسانی به خانواده‌های نیازمند در این قرارگاه مشخص‌شده است افزود: تاکنون ۱۲ هزار خانوار آسیب‌دیده از کرونا در سطح استان یزد شناسایی‌شده‌اند و برنامه‌ریزی عملیاتی برای رفع مشکلات آنان درحال انجام است.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد بابیان اهمیت هم‌افزایی و همدلی نیکوکاران در اجرائی شدن این طرح گفت: خیران و نیکوکاران یزدی می‌توانند کمک‌های اهدایی خود را به‌صورت غیرحضوری از طریق کد دستوری #۱*۸۸۷۷* تلفن همراه، اپلیکیشن های سکه و سنا و یا سایر اپلیکیشن‌های پرداخت بانکی، تلفن ملی نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷ و همچنین درگاه اینترنتی emdad.ir برای کمک به اقشار آسیب‌دیده از کرونا و محرومان پرداخت کنند.

انتهای پیام