صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۱۴۴۶
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
درگذشت پزشک کرمانشاهی بر اثر کرونا؛

جامعه پزشکی کرمانشاه اولین شهید خدمت خود را تقدیم پاسداری از سلامت مردم کرد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، جامعه پزشکی کرمانشاه اولین شهید خدمت خود را تقدیم پاسداری از سلامت مردم کرد؛ دکتر مهرداد نوروزی پزشک عمومی که سال‌ها در مطب خود و مراکز مختلف به مردم کرمانشاه خدمت می‌کرد، صبح امروز دوشنبه درگذشت.
دکتر نوروزی که متولد ۱۳۴۵ در کرمانشاه و دارای بیماری زمینه‌ای دیابت بود، به دنبال ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ روز جمعه در بیمارستان فارابی بستری شد که متأسفانه علی رغم تلاش پزشکان و پرستاران بیمارستان، جان خود را از دست داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و رئیس سازمان نظام پزشکی کرمانشاه در پی شهادت اولین شهید خدمت استان کرمانشاه پیام مشترکی صادر کردند.
«انا لله و انا الیه راجعون»
خبر شهادت شهید دکتر مهرداد نوروزی که سالیان عمر پر برکت خود را با مهربانی و جدیت صرف مداوای بیماران می‌کردند، موجب تأثر جامعه پزشکی استان شد.
همگان می‌دانند جامعه ایثارگر پزشکی و سایر کادر بهداشتی و درمانی در جریان اپیدمی کرونا علی‌رغم خطرات زیاد و عواقب احتمالی ابتلاء از جمله تهدید خانواده‌ها و عزیزان، با از خودگذشتگی، انسان دوستی و وظیفه‌شناسی مثال‌زدنی به مبارزه با ویروس و پاسداری از سلامت مردم برخاستند و اکنون با تقدیم اولین شهید خدمت، وفاداری و خدمتگزاری بی‌منت خود را به مردم عزیز استان به اثبات رساندن.
این‌جانبان با تسلیت شهادت این همکار گرامی به خانواده محترم شأن، بازماندگان، همکاران و دوستان به ویژه پزشکان محترم استان، برای آن سفر کرده آرامش ابدی و غفران و رحمت الهی خواستاریم.

انتهای پیام