صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۹۲۵۶۷
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۸
به همت شرکت چاپ و انتشارات اوقاف انجام می‌شود؛

شرکت چاپ و انتشارات به مناسبت ماه مبارک مضان و در سال جهش تولید، با انتشار حدود ۵۰ هزار نسخه قرآن کریم و مفاتیح الجنان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی و مذهبی کشور گام برمی‌دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شرکت چاپ و انتشارات، انتشار این مجموعه که با هماهنگی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه انجام می‌شود، شامل ۱۰ هزار نسخه قرآن با ترجمه شیخ حسین انصاریان و در قطع وزیری است. 

از دیگر بخش‌های این مجموعه ۱۰ هزار نسخه قرآن بدون ترجمه و به خط استاد عبدالمهدی حسن‌زاده در قطع رقعی و ۱۰ هزار نسخه دیگر با ترجمه استاد محسن عبادی در قطع وزیری است.

علاوه بر انتشار ۵ هزار نسخه قرآن با ترجمه استاد یثربی، ۱۰ هزار نسخه مفاتیح الجنان نیز در ماه مبارک رمضان برای استفاده روزه‌داران از سوی این مرکز منتشر می‌شود.

شرکت چاپ و انتشارات وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه، در راستای تأمین نیاز‌های معنوی مومنان در ماه مبارک رمضان و در ایامی که مردم روزه‌دار به دلیل ویروس کوید ۱۹ بیشتر زمان خود را در خانه می‌گذارنند، در نظر دارد محصولات قرآنی و ادعیه خود را با ویرایش تازه عرضه کند.

انتهای پیام