وی با بیان اینکه این افراد در کمیته ایدهپردازی کرده و نظرات آنان برای اجرا، جمعبندی شده است، افزود: اجرای برنامه مناسبتی به خصوص به مناسبت ماه رمضان، تشکیل هیئات دانشجویی، کارمندان و استادان به صورت مجازی، استفاده از ظرفیت مشاوره دانشگاهی برای کمک به آسیبدیدگان حادثه اخیر و زمینهسازی برای فعالیت تشکلهای فرهنگی دانشجویی و دانشگاهی از جمله برنامههای این کمیته خواهد بود.
قربانی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت ائمه جماعات و مبلغان مذهبی و تشکیل جلسات معرفتافزایی و جلسات قرآنی از جمله جلسه تفسیر مجازی از دیگر کارهایی است که در ماه مبارک رمضان به صورت مجازی انجام میشود.
رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه صنعتی قم اظهار کرد: تأمین محتواهای سیاسی و اجتماعی و تحلیلی برای استفاده در پیامرسانها، کانالها و سایتهای دانشگاهی از دیگر اقداماتی است که قرار است در این کمیته صورت بگیرد.
وی از راهاندازی کانال پاسخ دانشگاهیان در پیامرسانهایی چون ایتا، سروش و بله همچنین تأمین محتوا برای کانالهای فعال در پیامرسانهای خارجی خبر داد و تصریح کرد: این محتواها با موضوعاتی مانند جهش تولید، بیانیه گام دوم انقلاب، معرفی مکتب شهید سلیمانی، احکام شرعی ماه مبارک رمضان و ... در قالب مکتوب، عکس نوشته، کلیپ و ... انجام خواهد شد.
قربانی بیان کرد: یکی از مواردی که مورد درخواست و استقبال زیاد قشر دانشگاهی اعم از استادان و دانشجویان است، نشر تفاسیر چند دقیقهای (3 تا 4 دقیقهای) در فضای مجازی و سایتهای دانشگاهی است، لذا در اول ماه مبارک رمضان چنین جلساتی برای استفاده این قشر در سایتهای دانشگاهی و در کانالهای مجازی مرتبط با دانشگاهیان بارگذاری خواهد شد.
انتهای پیام